Upoznajte Katarinu koja se nalazi iza omiljenog domaćeg brenda nakita

Upoznajte Katarinu koja se nalazi iza
omiljenog domaćeg brenda nakita

Kreativan posao nije izbor koji donosi sigurnost, barem ne na samom početku karijere. Ipak, jedno je sigurno – za rođene kreativce, one je najbolji mogući izbor i mnogo više od toga. Iako zahtijeva beskompromisnu posvećenost, sate marljivog rada te ustrajnost čak i u onim trenucima kada se uspjeh čini dalek i nedostižan, kreativan posao donosi ispunjenje koje na kraju dana pobija svaku sumnju.

Priče uspješnih kreativaca one su koje prkose očekivanom, svakodnevno nas inspiriraju i potiču da radimo upravo ono što volimo, jer uspjeh je uvijek moguć – a kada radimo ono što volimo, zagarantiran. Jedna takva priča je i ona o omiljenom domaćem brendu nakita.

PRIČA O KREATIVNOSTI I USPJEHU

Cloud&Co. danas je jedan od najuspješnijih hrvatskih brendova nakita iza kojeg stoji vedra i karizmatična Katarina Radnić Zmazek. Priča o njezinom brendu ima neočekivani početak – Katarina je studirala pravo i, baš poput svoje majke, trebala je postati pravnica. Ipak, Katarina je veliku ljubav i strast pronašla u izrađivanju nakita. Tijekom studentskih dana, Katarina ili Kety kako je zovu prijatelji, nije samo studirala i učila, već se posvetila i svom hobiju dizajniranja i kreiranja nakita i maštala kako će upravo to jednog dana biti njezin posao.

Uspjeh joj je bio predodređen jer njezina kreativnost, ljubav i talent brzo su bili prepoznati. Poseban u svojoj jednostavnosti, brend Perleraj, koji će kasnije preimenovati u Cloud&Co., osvajao je garderobe i srca mnogih. Zajedno s brojem vjernih zaljubljenika u delikatne ogrlice koje su na tankoj niti spajale motiv oblaka s perlicom ili kamenčićem, rastao je i sam brend. Od prvog dana pa sve do danas, Katarina je neprestano razvijala brend – upravo su donošenje noviteta, uživanje u onom što radi i razmišljanje ‘što novo napraviti’ ono što je brend učinilo uspješnim. Nakon ogrlica, stigle su narukvice, a zatim i naušnice.

Nedavno, Kety je postala mama divne djevojčice, a cijelo iskustvo donijelo je novu dozu pozitive i motivacije, kako u njezin privatan, tako i u poslovan svijet. I dok bi mnogi očekivali da će ju nova situacija usporiti, Kety je spremna na nove izazove.

Ne treba slušati ljude oko sebe previše jer oni mogu uništiti snove! Kada ostaneš trudna sve ti se posloži, sad je prošlo mjesec dana od poroda, već imam prvi razgovor i prvu novu suradnju, otkrila nam je Katarina samo nekoliko tjedana nakon poroda.

ŽIVOTNI STIL JEDNE KREATIVKE

Kreativan posao donosi i kreativan životni stil koji podrazumijeva kako mnogo truda i rada, tako i daje mogućnost za stvaranje vlastitih pravila. Od fleksibilnog radnog vremena do opuštenog dress codea.

Baš poput nakita koji dizajnira i kreira, Katarinin stil je jednostavan i moderan, a svaku kombinaciju posebnom čine oni efektni detalji. Uz Cloud&Co. nakit koji uvijek nosi, efektne i cool cipele jedan od Katarininih modnih favorita zbog čega se istaknula kao savršeni gost nove Priče iz cipela popularne trgovine obuće Mass. Baš kao što je Mass prepoznao Katarinin talent i uspjeh, Katarina je prepoznala Mass kao savršenu destinaciju za odabir cipela koji savršeno odgovaraju njezinom kreativnom modnom i životnom stilu – njezine modne favorite otkrijte u nastavku, a divan Cloud&Co. nakit pronađite na cloudandcojewelry.com.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori