Donosimo vam prvi pogled na novu kolekciju brenda Marija Tarlać
Donosimo vam prvi pogled na novu kolekciju brenda Marija Tarlać

Donosimo vam prvi pogled na novu
kolekciju brenda Marija Tarlać

Da u vremenu trendova koji se rađaju u danu i isto toliko traju, vrijednost autentičnosti, postojanosti i modnog identiteta ne posjeduje vremensko ograničenje slučaj je brenda Marija Tarlać. Jedan od definitivno favorita kada je riječ o regionalnoj modnoj sceni, brend koji ulaže u svaki aspekt svog poslovanja, ne odstupajući od brend integriteta i kvalitete kojom je Marija visoko postavila ljestvicu, prošle godine proslavio je deset godina rada, a danas s nama proslavlja izlazak nove kolekcije za jesen | zimu ’23 | ’24. 

Svima je već davno poznato da sve što Marija Tarlać radionica proizvede mi želimo, stoga je izlazak svake nove kolekcije oda poštovanju, kako mode u svom najljepšem izdanju, tako i žena bez koje ovaj postulat ne bi bio moguć. Tako je u ovoj, svakoj prethodnoj, ali svakoj sljedećoj kolekciji.

Žena kao fokus, inspiracija i razlog stvaranja, ali i naglasak na kvalitetu materijala i statement formi glavne su okosnice nove kolekcije za jesen | zimu. Kolorit nove kolekcije je sveden, a forme su te koje i ovog puta vode ka postizanju kreativnog i tehničkog perfekcionizma. Jesenski i zimski modeli izrađeni su od vune i viskoze, a plejada raznovrsnosti ogleda se u ponudi komada, kao i sposobnosti da se masculinity forma predstavi na jedan potpuno nov – profinjen, sofisticiran i elegantan način.

Senzualnost jedne žene ogleda se u njenoj sposobnosti da bude svjesna svoje snage i mogućnosti da bude što god ona poželi, a moda je tu da na kreativan način ispuni zamisao dizajnera i isprati žene kroz dan, ili u našem slučaju vrlo često i noć.

Raznovrsnost modela, individualizam i poruka koju Marija Tarlać community nosi razlog su zašto je ovaj domaći brend zvezda vodilja kada je poimanje mode u pitanju. Kako iz provjerenih izvora znamo da i ovog puta ne može dočekati da komade s Tarlać potpisom uvrstite u svoju garderobu, usmjeravamo vas na online shop u kojem od danas možete pronaći dio ponude iz kolekcije jesen | zima ’23 | ’24, dok vas cjelokupna ponuda čeka na dobro poznatoj beogradskoj adresi, u Ulici Ivan Begova 3.

M A R I J A T A R L A C  A U T U M N | W I N T E R ‘2 3 | ‘2 4. 

Model. Nikolina Vrekić za J’s management [ @nikolina.vrekic za @__jsmanagement ]
Photo. Vedrana Vukojević [ @vvvedrana ]
Video. Maja Mijatović [@maja_mijatovic_ ]
Makeup. Ana Kovačević [ @makeup_anakovacevic ]
Creative direction. Marija Tarlać i Vanja Brašanac [ @tarlacmarija i @v.kao.vanja ]

Sadržaj preuzet s Journal.rs.

Učitati još
Zatvori