Zagrebački multibrand store u kojem ćete naći sve za ljeto

Zagrebački multibrand store u kojem
ćete naći sve za ljeto

Posljednjih dana uživamo u lijepom i toplom vremenom koje s pravom doživljavamo kao prvu najavu toliko očekivanog ljeta. Nakon duge zime kojom su vladali bogati prirodni materijali, u vrijeme koje svakim novim danom postaje sve sunčanije počinjemo razmišljati o laganijim i nešto lepršavijim kombinacijama, kao i o esencijalnim ljetnim komadima koji će ovo ljeto pretvoriti u hedonistički modni spektakl.

Ne bi li nas spasio od silnog traganja i da sve što je ovog ljeta potrebno nađemo na jednom mjestu, pobrinuo se poznati MAre multibrand store koji u svojoj ponudi ima poznate brendove odjeće, obuće i modnih dodataka.

Uz ekskluzivnu nautičku kolekciju Henry Lloyd i Michael Kors, u Mare store možete pronaći grčki brend Ancient Kallos koji obiluje tradicionalnim grčkim motivima uvezenim na tunike od najfinijeg pamuka, čime grčku eleganciju diže na potpuno novi nivo. Uz grčke Ancient Kallos, Mare multibrand store ponudu tunike je zaokružio  razigranim hippie francuskim brendom Les NeoBourgeoises.

U ljetni imperativ svakako spadaju i šeširi koji štite od prejakog utjecaja sunca i negativnog UV zračenja, a da ne budu samo funkcionalni, već da njima plijenite pažnju zaslužan je španjolski brend Raceu Hats čija filozofija naglašava da je šešir potvrda stila i osobnosti.

Ove sezone pazi se i na najmlađe posjetitelje plaža i bazena. Kako oni zaslužuju samo najbolje, MAre multibrand store za njih u ponudi ima Beach & Bandits kupaće kostime čiji materijali osim što su cool sadrže i UPF50+ koji štiti od ultraljubičastih zraka.

Da ljeto ne prođe bez nezaboravnih uspomena vrijednih fotografiranja sve SunnyLife dodatke za plažu poput luftića popularnih oblika, torba za plažu, ručnika i suncobrana nabavite na istom mjestu neka MAre dućan bude postane vaša prva stanica na putu za more.

Sve novosti o  dućanima i brendovima redovito pratite i na društvenim mrežama, Instagram: @mare.multibrand.store i @henri_lloyd_hrvatska, Facebook: MAre Multibrand Store i Henri Lloyd MAre.

 

Popis prodajnih mjesta:

MAre, Zagreb, Mesnička 5

MAre, Šibenik, D-Resort, Obala Jerka Šižgorića 1

MAre, Sukošan , D-Marin Dalmacija, Bibinje-Sukošan 1

Učitati još
Zatvori