Na Mango Outletu trenutno možete uloviti haljine po 50 kuna

Na Mango Outletu trenutno možete
uloviti haljine po 50 kuna

Otkako smo otkrili da Mango ima svoj outlet, i to ne neki zbog kojeg morate otputovati u inozemstvu, već globalni online outlet dostupan i nama u Hrvatskoj, čini se kao da ne prođe tjedan, a da ne zavirimo koje novitete i popuste donosi.

Velika sniženja na Mango Outletu očekivati možete nekoliko puta u sezoni, kada brend svu robu snizi 70%, a u međuvremenu tu su razni drugi popusti i akcije koji nagovaraju na kupnju. Trenutno traje popust koji će osvojiti sve obožavateljice haljina, pa su u Mango Outlet web shopu haljine snižene na svega 50 kuna.

Mango Outlet sniženje

Uz ljetne haljine za aktualnu sezonu, pronaći se mogu i one za novu jesensku sezonu, a sve dolaze iz recentnih Mango kolekcija. Naposljetku, nisu tu samo haljine na popustu, već se može pronaći i nekoliko kombinezona po 50 kuna. Ako planirate kupnju, ipak požurite, jer zalihe brzo odlaze. Ako haljine na koju ste bacili oko privremeno nema, također se možete predbilježiti da vas brend obavijesti kada će ponovno biti dostupna. Iz našeg iskustva, nove zalihe odjeće i modnih dodataka u outletu redovito dolaze u ranim jutarnjim satima.

Foto: Mango Outlet

Učitati još
Zatvori