Prva Mango kolekcija nakita sa zlatnom pozlatom

Prva Mango kolekcija nakita sa
zlatnom pozlatom

Svakom novom kolekcijom, španjolski high street brend Mango uspijeva iznova osvojiti modni svijet, ali i široku publiku. Spoj najnovijih trendova i modnih klasika istaknuo se kao savršena kombinacija koja je Mangu osigurala status jednog od najpopularnijih high street brendova danas i brojne obožavateljice koje okupljene iza hashtaga MangoGirls. Iako se nalazimo na prijelazu modnih sezona kojim vlada veliko ljetno sniženje, high street brendovi police svojih dućana neprestano pune novim kolekcijama među kojima se nalaze i prvi jesenski modeli i trendovi.

Iako je mnogima prerano za kupovanje čizama, jesenskih jakni i pletiva, novi komadi nakita uvijek su dobrodošli u našoj garderobi. Upravo je nova kolekcija Mango nakita ona koja trenutno plijeni pažnju i osvaja na prvi pogled.

MANGO PREDSTAVIO NAKIT SA ZLATNOM POZLATOM

Nakit je onaj poseban modni začin koji donosi karakter i savršeni završni pečat baš svakoj kombinaciji. Od najdecentnijih komada koji donose tek suptilnu dozu sjaja svakodnevnim kombinacijama i koje u posljednjih nekoliko sezona obožavamo nositi u efektnim nizovima i slojevima do statement naušnica i ogrlica koje mogu transformirati i najjednostavniju kombinacija, nakit je oduvijek zauzimao važno mjesto kako unutar svakog ormara, tako i unutar svake nove kolekcije popularnih modnih kuća i brendova.

Jednu od najdivnijih kolekcija nakita predstavio je španjolskih high street brend Mango koji kroz svaki komad nakita donosi neodoljiv, i za Mango prepoznatljiv, spoj elegancije klasika i trendi detalja, ali i novi element koji pristupačnom nakitu daje dodatnu dozu elegancije i luksuza – komadi iz posljednje mini kolekcije nakita dolaze sa zlatnom pozlatom.

Mango kolekcija nakita donosi sjaj zlata i upečatljivih komada nakita koji se poigravaju jednostavnim oblicima i sitnim detaljima kako bi stvorili efektan izgled, ali i uvijek zadržali dozu svevremenske elegancije. U centru kolekcije nakita našle su se statement naušnice – u nekoliko upečatljivih komada koji zaista donose onaj posebni modni detalj uz koji vam, čak i unutar najjednostavnijih kombinacija, neće trebati baš ništa drugo.

Uz naušnice, u kolekciji su se istaknule i ogrlica s medaljonom te dvije ogrlice koje dolaze u efektnom kompletu,a koji će u svaku kombinaciju unijeti dozu elegancije. Prstenje je također pronašlo svoje mjesto u kolekciji koja je otkrila da se pečatnjak ponovno praća među najpoželjnije trendove iz svijeta nakita.

Najljepše komade nakita sa zlatnom pozlatom iz nove Mango kolekcije koji će biti jedini modni detalj koji će vam zapravo trebati unutar svakodnevnih donosimo u nastavku.

Učitati još
Zatvori