Kožna jakna iz Manga koju smo stavili na wish listu
Kožna jakna iz Manga koju smo stavili na wish listu

Kožna jakna iz Manga koju smo
stavili na wish listu

S obzirom na rujanske temperature uz koje nam se čini kao da smo debelo već zakoračili u srce jeseni, ne čudi što po Internetu pretražujemo toplu odjeću u kojoj ćemo preživjeti niske temperature. Crni kaputi i kožne jakne klasik su koji nikad ne izlazi iz mode i vječni su komadi naše garderobe. Ipak željeli bismo tmurnu jesen začiniti neobičnim komadom uz koje će naše cozy kombinacije biti ujedno i vrlo stylish. Jedan takav komad je Mango kožna jakna koju smo pronašli u njihovoj novoj kolekciji.

Mango kožna jakna dolazi u dvije neodoljive boje

Nova Mango kolekcija iznjedrila je genijalnu kožnu jaknu. Radi se o malo dužem oversized modelu jakne koja se može nositi na dvije strane. Vanjski dio napravljen je od umjetne kože s ovratnikom od krzna, dok je unutrašnjost prekrivena umjetnim krznom jednake boje. Na kožnoj strani jakne nalaze se dva velika džepa koja ovoj jakni daju pomalo sportski look. Odlična je stvar što u trenu ona može postati i kratka bundica za nešto finiju kombinaciju.

Za otkačene i one koji se ne boje živih boja i kombiniranja istih tu je model u pariško plavoj boji. Rekle bismo da uz ovakav komad teško da ćete biti nezamijećene. Za one malo manje hrabre s eksperimentiranjem boja, ovaj model dolazi i u čokoladno smeđoj varijanti koja u ovom slučaju ima krzno u drugačijoj boji – bež. Vi prosudite što je vama atraktivnije, ali mi se za jednu varijantu teško odlučujemo i obje su nam pravi bombončić.

Mango kožnu jaknu možete nabaviti samo na njihovom web shopu jer je dio Online Exclusive kolekcije koja nije dostupna u dućanima.

Foto: Mango

Učitati još
Zatvori