Mango ima najljepšu kolekciju odjeće za vježbanje

Mango ima najljepšu kolekciju
odjeće za vježbanje

Jesenski dani stvoreni su za uživanje ispod dekice uz novu seriju, cosy filmove ili omiljenu knjigu. Ipak, i tijekom jesenskih dana važno je ostati u pokretu zbog čega ćemo nekoliko desetaka minuta tjedna izdvojili za vježbanje. U studiju za vježbanje, teretani ili kod kuće, ostati u pokretu ove će nam jeseni, kada ćemo više no ikad vremena provesti kod kuće, pomoći da se osjećamo bolje. Kako bismo se osjećali odlično i tijekom vježbanja, omiljeni high street brend Mango je pripremio kolekciju ugodnih i lijepih modela za vježbanje.

Mango ‘Activewear’ kolekcija za jesen 2020.

Mango Activewear kolekcija donosi izbor ključnih odjevnih komada i praktičnih dodataka za vježbanje – od sportskih grudnjaka i tajica visokog struka do torbe za prostirku i male torbice za mobitel. U neutralnim bojama i s dodatkom pastelnih nijansi ružičaste i tirkizne boje, Mango je kreirao kolekciju za vježbanje koja je funkcionalna, ali istovremeno izgleda moderno.

Cijene odjevnih komada za vježbanje i praktičnih modnih dodataka koji vježbanje čine još jednostavnijim kreću se između 99.90kn i 349.90kn, a cijelu Mango ‘Activewear’ kolekciju za jesen 2020. možete istražiti i naručiti ovdje.

Foto: Mango

Učitati još
Zatvori