HalfPrice otvara svoja prva vrata u Hrvatskoj i donosi dizajnerske modele snižene do 80%

HalfPrice otvara svoja prva vrata u Hrvatskoj i donosi dizajnerske modele snižene do 80%

Brojne ljubitelje shoppinga i dizajnerskih komada po atraktivnim cijenama razveselit će vijest kako popularni maloprodajni lanac HalfPrice po prvi puta otvara svoja vrata u Hrvatskoj. Do sada prisutan samo u Poljskoj, Austriji, Mađarskoj i Češkoj, HalfPrice je sada odlučio otvoriti svoju prvu trgovinu i u Hrvatskoj kao petoj zemlji u Europi. Za prvu lokaciju odabrao je WESTGATE Shopping City gdje će kupcima nuditi dizajnerske brendove po cijenama nižima do čak 80 posto. 

Što vas sve čeka u prvoj HalfPrice trgovini u Hrvatskoj?

HalfPrice će tako svojim premijernim dolaskom brojne kupce upoznati s dosad neviđenim konceptom off-price kupovine na hrvatskom tržištu. Naime, riječ o konceptu gdje su dizajnerski artikli po izuzetno povoljnim cijenama u HalfPrice trgovini dostupni u svega nekoliko primjeraka i veličina, stoga svi koji žele kupiti neki od željenih luksuznih komada moraju neprestano pratiti HalfPrice ponudu i biti brzi pri donošenju odluke o kupovini.  

Osim odjeće premium brendova, u HalfPrice trgovini kupcima će biti dostupna i obuća, kozmetika, igračke i dodaci za dom. Osim raznovrsnom ponudom, HalfPrice će sve kupce zasigurno osvojiti i brojnim pogodnostima kao što su poklon vaucheri, rođendanski kuponi, artikli iz SALE kutka te povrati bez računa. Tu je također i 7% dodatnog popusta svakog utorka za sve one koji postanu članovi HP kluba.  

Više informacija o novom trgovačkom lancu može se pronaći na službenoj stranici halfprice.eu i društvenim mrežama Instagramu i Facebooku.  

Foto: PR

Učitati još
Zatvori