U lounge komadima srpskog brenda želimo provesti cijelu jesen

U lounge komadima srpskog brenda
želimo provesti cijelu jesen

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Objavu dijeli Marija Ivković (@maia.homedress)

Već predviđamo kako ćemo ovu jesen provesti u najfinijim slojevima lounge odjeće, koja će se po pitanju materijala kretati od elegantne i senzualne čipke pa sve do mekanog i ugodnog kašmira. Ako i vi obožavate loungewear i u njegov ste se potencijal najbolje uvjerile za vrijeme izolacije, razveselit će vas brend koji vam danas predstavljamo, a zove se Maia Homedress.

Riječ je o srpskom brendu koji je početkom ove godine pokrenula Marija Ivković, obraćajući se od samog starta ženama koje imaju stila i ukusa i preferiraju ručno napravljene odjevne predmete od najkvalitetnije svile. Njena trgovina smjestila se u Cara Lazara 14 u Beogradu, no za sve što vas zanima, obratiti se možete i brendu direktno putem društvenih mreža.

Maia Homedress komadi za uživanje

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Objavu dijeli Marija Ivković (@maia.homedress)

Sve mi znamo kakav je užitak osjetiti svilu na svojoj koži, pa ne čudi da je upravo ona okosnica i središnja točka cijele Maia Homedress ponude. Tu možete pronaći haljine, babydollove, ogrtače i pidžame, a iako vam se možda na prvu čini kako se radi o komadima ‘za po doma’, nema sumnje da oni odlično izgledaju i kada se nose po vani. Svaki od njih dovoljno je univerzalan da se može kombinirati na niz načina i ukalupiti u različite stylinge, pa nikad nećete ostavljati dojam da ste se upravo izvukle iz kreveta. Maia Homedress komadi su nevjerojatno profinjeni, elegantni, ženstveni i pravi nam je gušt vidjeti da jedan ovakav brend posluje u regiji i da nam je dostupan.

Svila je, kao što znamo, sjajan izbor za ljeto i ljetne vrućine, no bit će itekako poželjna i u jesenskoj garderobi, kada grije i čini da se osjećamo ekstra cosy. Želite li neki Maia Homedress odjevni predmet učiniti samo svojim, Marija također nudi mogućnost personalizacije inicijalima.

Učitati još
Zatvori