Linija divnog nakita koju potpisuje poznata manekenka

Linija divnog nakita koju
potpisuje poznata manekenka

Magdalena Frackowiak, jedno je od poznatijih imena suvremene modne scene i danas 33-godišnja Poljakinja koja je karijeru u svijetu modelinga započela 2006. Od tada snimila je brojne naslovnice Voguea, prehodala sve bitnije modne revije i bila zaštitno lice mnogih dizajnerskih kuća. Određeni mediji stavili su je na listu top 30 modela 2000., a nakon što je svjetla reflektora odlučila prepustiti mladim snagama, Magdalena Frackowiak počela je dizajnirati nakit.

Već na početku vrijedi istaknuti da ovaj nakit nije nimalo jeftin, već se smješta u domenu luksuznih modnih dodataka. Magdalena ga je pokrenula uz pomoć zlatara iz rodne Poljske, koji za nju ručno izrađuju sofisticirane komade, za čiji dizajn poznata manekenka inspiraciju pronalazi u arhitekturi, umjetnosti i modi.

Magdalena Frackowiak Jewelry

Svaki komad nakita izrađen je ručno pa je prema tome unikat, a u izradi se koristi 10, 14 ili 18-karatno zlato, što određuje i cijenu. Pojedini komadi toliko su minimalistički, da ih mogu nositi i žene i muškarci, a Magdalena svaku kreaciju vidi kao minijaturnu skulpturu koja zahvaljujući individualnim detaljima postaje uistinu poseban i vječan komad nakita. Još nekoliko divnih komada njenog nakita pogledajte u nastavku, a web stranicu brenda istražite ovdje.

Učitati još
Zatvori