Proljetne i ljetne kolekcije svjetskih ‘it’ brendova snimljene u predivnom San Canzianu

Proljetne i ljetne kolekcije svjetskih ‘it’ brendova snimljene u predivnom San Canzianu

Zagreb je unazad nekoliko godina apsolutno procvjetao kada su u pitanju inozemni modni brendovi koje volimo, a jedna od concept trgovina koja je u Hrvatsku dovela sve one modne marke koje smo običavale gledati na internetu i društvenim mrežama smjestila se u Dežmanovom prolazu. Riječ je, naravno, o mnogima omiljenom Magali Concept Storeu, koji je jedan od predvodnika na sceni, naročito kada je riječ o buyingu vrućih modnih komada čija je popularnost na vrhuncu.

Najbolje kolekcije dizajnerskih brendova na jednome mjestu

Anine Bing, Zimmermann, Philosophy di Lorenzo Serafini, Camilla and Marc i Nanushka, samo su neka od modnih imena koja upravo zahvaljujući Magaliju imamo priliku kupovati u našoj metropoli.

S obzirom na veliki broj ‘it’ brendova i trendova u ponudi, jako nas je zanimalo vidjeti kako će izgledati aktualno proljeće i nadolazeće ljeto u interpretaciji Magali Concept Storea, a na odgovor srećom nismo morale dugo čekati, jer poznata je concept trgovina ovih dana snimila svoju najnoviju kampanju, koja u prvi plan stavlja odjevne hitove i najpoželjnije modne dodatke za toplu sezonu.

Proljetna modna priča Magali Concept Storea u Istri

Nova Magali Concept Store kampanja snimljena je u srcu Istre, u predivnom resortu San Canzian, koji je poslužio kao savršena kulisa za predstavljanje proljetnih i ljetnih dizajnerskih trendova. U ulogama modela našle su se Teuta Mesaroš i Ivana Vukušić, koje su nam u kreacijama poznatih dizajnerskih kuća predstavile onu nepodnošljivu lakoću postojanja, tako tipičnu za najtoplije dane u godini. U nastavku vas ostavljamo s pregršt inspiracije za odjevne kombinacije ovog proljeća i ljeta, kao i s predivnim vizualima koji evociraju ljeto.

Foto: Sanja Jagatić

Učitati još
Zatvori