Pogledajte Zarinu pristupačnu verziju najpoželjnijih Mach & Mach salonki

Pogledajte Zarinu pristupačnu verziju
najpoželjnijih Mach & Mach salonki

U posljednje vrijeme Zara ima vrlo zanimljive i lijepe nove komade s kojima izgleda da ne staje. Ovaj put članak posvećujemo genijalnim salonkama za koje je teško ne primijetiti da se radi o odlično skinutoj kopiji popularnih Mach & Mach. Salonke s crvenog tepiha i modnih trendseterica sada se mogu pronaći u znatno pristupačnijoj verziji iz Zare.

Mach & Mach s potpisom Zare

Baš kao i dizajnerske Mach & Mach, ove cipele dolaze u dvije žarke boje – fuksiji i pariško plavoj. Upravo su po razigranim i upečatljivim bojama ove cipele poznate, a zaštitni znak im je svakako svjetlucava mašna. Radi se o modelu na špic s otvorenom petom, a Zarina verzija potpetice iznosi 9 cm. Satenski efekt vanjskog dijela i koža unutra su materijali koji oblače ove cipelice.  

Zara je brend koja svoje poslovanje većinski zasniva na kolekcijama koje se rade „ad hoc“. Aktivno prateći zbivanja u visokoj modi, svoje komade izrađuju prema novostima iz dizajnerskih dućana. Tako smo se već naviknuli da sve ono što je u visokoj modi traženo, vrlo je vjerojatno da ćemo u kratkom roku ugledati i na policama Zare. Salonke po uzoru na Manolo Blanhnik i Bottega Veneta torbe samo su neki od takvih uspješnih primjera u prošlosti. Sada su to Mach & Mach cipele od kojih ih najviše razlikuje to što nemaju svjetlucavi remen oko noge. Sve drugo moramo priznati da izgleda vrlo vjerno što potvrđuje i činjenica da su one u fuksija verziji većinski rasprodane. Uz to kada dodamo da koštaju petnaest puta manje od originala, a daju jednaki efekt, onda su nam još draže.

Mi vam donosimo pogled na original i na Zarine pa ostavljamo da prosudite sami, a kupiti ih možete na Zarinom webshopu!


Original


Učitati još
Zatvori