Brend lunilou spektakularnom večerom proslavio je svoj 7. rođendan
Brend lunilou spektakularnom večerom proslavio je svoj 7. rođendan

Brend lunilou spektakularnom večerom
proslavio je svoj 7. rođendan

Kroz najkvalitetnije tkanine, najmekše trenirke, najudobnije haljine, lunilou nas već 7 godina strpljivo i pažljivo uvodi u svijet ekološki osviještene mode i uči nas kako su mali koraci potrebni da bi se učinile velike stvari. Kako bi i svojim primjerom to pokazali, lunilou team odlučio je svoj rođendan proslaviti darivajući druge. Svoju dječju odjeću poklonili su štićenicima SOS Dječjeg sela Lekenik i mališanima iz Kuće ljubavi te tako na najbolji mogući način proslavili ovu malu veliku brojku.

„Iskreno ne mogu vjerovati da već slavimo 7 godina! Toliko toga smo već ostvarili a imam dojam kako još isto toliko i planiramo za budućnost. Lunilou je nešto o ćemo smo sestra i ja dugo sanjale i dugo planirale tako da sada kada se osvrnem na sve što smo prošle, jako sam ponosna na nas i na cijeli lunilou team.“ rekla nam je osnivačica brenda Izabel Kovačić.

Kako i priliči brendu koji svoju filozofiju temelji na estetskom minimalizmu, jednostavnosti i osjećaju za lijepo, proslava rođendana izgledala je upravo tako. U prekrasnom ambijentu lunilou showrooma uz samo svjetlost svijeća uzvanici su uživali u delicijama koje je za njih pripremio restoran Barrel dok su Nika Turković, Dominik Grgić i Domagoj Čondrić svojim izvedbama upotpunili romantični ugođaj samog eventa.

„Jako mi je žao da u ovaj prostor ne stane barem još toliko ljudi koliko smo imali jer upravo bi mi toliko još trebalo da se zahvalim svima koji nas svih ovih godina podržavaju i koji zajedno s nama uče, napreduju i rastu kroz brigu za svijet oko nas.“ Rekla je Izabel te dodala: „Nisam ni sanjala kada smo počinjali ovu priču da ćemo samo 7 godina kasnije imati jednu malu vojsku vjernih kupaca i prijatelja zbog kojih je svaka kolekcija još malo posebnija i zbog kojih je sve ovo moguće.“

Mi želimo sretan rođendan lunilou a vi trk na www.lunilou.com gdje vas čeka novi it komad kao stvoren za ove hladne dane. Ne zaboravite kako vas lunilou ekipa čeka i ove godine na svom sada već tradicionalnom pop up-u Minibaru Eurovilla, Teslina 14. Pop up će biti otvoren od 5.12. do 7.1.

Foto: Irina & Matej

Učitati još
Zatvori