Francuski brend nakita koji ima vrlo posebne komade

Francuski brend nakita koji ima
vrlo posebne komade

Pariz, kao svjetska prijestolnica mode, iznjedrio je mnoge luksuzne brendove u čijim proizvodima uživa modna publika diljem svijeta, no osim po skupocjenom luksuzu, pariška moda postala je poznata i po malim, šarmantnim i često cijenom pristupačnim modnim brendovima, kojima moderne generacije poklanjaju svoje povjerenje. Zato nam je jako drago svaki puta kada naiđemo i ‘otkrijemo’ neki takav brend za koji nismo ni znali da postoji, a među Francuskinjama ipak uživa izvjesnu popularnost.

Jedan od njih svakako je i Lõu.Yetu, brend nakita koji je pokrenula Parižanka Camille, vođena strašću svoje bake, a kasnije i sebe, prema posebnim i jedinstvenim komadima nakita. Njena baka je, doduše, dizajn nakita u mladosti prepuštala vještim rukotvorcima, a Camille je, za razliku od nje, otišla korak dalje i sama postala taj isti rukotvorac. Prve komade, priča jedna anegdota, prodavala je već s osam godina na jednoj lokalnoj tržnici, a vlastiti brend odlučila je pokrenuti nakon nekoliko godina provedenih u marketingu, gdje je stekla brojna iskustva.

Vrlo poseban Lõu.Yetu nakit

Lõu.Yetu je danas pristupačan brend nakita koji je inspiriran elegantnim i jednostavnim geometrijskim formama i oblicima nađenim u prirodi. Svaki komad u njegovim kolekcijama ima tu neku zaigranu jednostavnost, francuski šarm i bezvremensku privlačnost, a svakako ga opisuje i delikatnost, iako je već na prvi pogled jako dojmljiv. Budući da je Lõu.Yetu nakita vrlo ženstven i nježan, može se nizati i međusobno slagati, kako bi se dobila jedinstvena slojevita kombinacija, bilo ogrlica, narukvica ili prstenja. Ovaj online shop čak omogućuje da napravite same svoj nakit, u Mix & Match kategoriji u kojoj možete istaknuti stilove koji vam se sviđaju i naručiti da vam izrade njihovu kombinaciju, baš po vašim željama. Nakit se inače dijeli u nekoliko kolekcija, kao što su Bohemian, The Parisian, Astro Collection i mnoge druge, a pozlata na njemu je debljine 3 mikrona. Cijene nakita kreću se između 25 i 80 eura, a brend dostavlja skoro po cijelom svijetu, pa je vrijeme da zavirite u njegov webshop.

Foto: Lõu.Yetu

Učitati još
Zatvori