Helen Mirren, Kendall Jenner i Mihano Momosa ukrali svu pažnju na L’Oreal Paris reviji za pamćenje
Helen Mirren, Kendall Jenner i Mihano Momosa ukrali svu pažnju na L’Oreal Paris reviji za pamćenje

Helen Mirren, Kendall Jenner i Mihano Momosa ukrali svu pažnju na L’Oreal Paris reviji za pamćenje

U sjaju Pariškog tjedna mode i nakon revija Balenciage, Akrisa, Valentina, Atleina i Y/Projecta, L’Oréal Paris pridružio se svečanostima i na svoj način obilježio modnu ekstravaganciju koja se trenutno odvija u glavnom gradu Francuske.

L'Oreal Paris revija

Zvijezde prošetale modnom pistom

U sumrak, ispod osvijetljenog Eiffelovog tornja, francuski kozmetički div organizirao je svoju tradicionalnu reviju Walk Your Worth. Brend je reviju i događaj posvetio osnaživanju žena u čemu su mu pomogle brojne zvijezde koje su i ambasadorice brenda. Manekenka i ambasadorica brenda L’Oréal Cindy Bruna otvorila je reviju u monokromatskoj kreaciji Viktor&Rolf rađenoj posebno za ovu prigodu. Pojavile su se i ostale ambasadorice brenda L’Oréal poput Helen Mirren, Andie MacDowell, Aishwarya Rai, Gong Jun, Eva Longoria, Elle Fanning i Camilla Cabello koje su također prošetale pistom. Reviju je u spektakularnom stilu zatvorila najnovija ambasadorica brenda – Kendall Jenner.

Cindy Bruna
Cindy Bruna
Kendall Jenner
Kendall Jenner

Revija za pamćenje u srcu Pariza

Za peto izdanje Le Défiléa, L’Oréal Paris nadahnjuje sve žene da bez suzdržavanja pokažu svijetu i sigurno koračaju prema svojoj sudbini.

Spektakularna revija se održala na otvorenom, u École militaire – nacionalnom spomeniku u srcu Pariza i simbolu francuske izvrsnosti. Kao službeni partner Paris Fashion Weeka, ambicija brenda za ovogodišnju reviju je slaviti ljepotu, snagu i potencijal žena. Ovaj hrabar pristup odražava dugogodišnju predanost L’Oréal Paris pružanju podrške svim ženama diljem svijeta. Le Défilé L’Oréal Paris prihvatila je sinergiju između ljepote i mode: istovremeno pristupačna i ambiciozna, revija je pokazala raznolikost i nasljeđe pariške modne scene.

Legendarna Helen Mirren

78-godišnja glumica Helen Mirren dokazala je da su godine samo broj šetajući modnom pistom u fantastičnom izdanju poput prave dive. Legendarna glumica nosila je srebrnu haljinu s otvorenim ramenima koja se vukla do poda, s rukavima iste boje.

Helen Mirren
Helen Mirren
Helen Mirren i Elle Fanning

Mihano Momosa kreacije

Osim svjetski poznatih brendova koji su sudjelovali u reviji kao što su brendovi Viktor&Rolf i Swarovski, kreacije omiljenog regionalnog dizajnera Mihana Momose krasile su pistu. Glumica Renata Notni i model Luma Grothe nosile su predivne haljine s potpisom srpskog dizajnera i apsolutno oduševile svojim izgledom.

Mihano Momosa
Mihano Momosa

Foto: Profimedia, Instagram (@lorealparis), Launchmetrics/spotlight

Učitati još
Zatvori