Ljetne novosti u splitskom Designer Storeu Krug

Ljetne novosti u splitskom
Designer Storeu Krug

Designer Store Krug u novoj sezoni

Splitski Designer Store Krug stvari radi drugačije od drugih. Ovaj hrvatski modni koncept okupio je tri cool brenda – Dott., Chicks on Chic i Little Wonder koji prvenstveno pažnju usmjeravaju kvaliteti, nosivosti i udobnosti, a poznati su na domaćoj sceni godinama.

Sezonu su otvorili sredinom travnja ove godine i zablistali u novom ruhu te je predivan prostor unutar romaničko-gotičke palače, na adresi Nepotova 1, dobio i novi izgled. U ponudi se mogu naći nova kolekcija Coy branda Chicks on Chic, Nameless branda Dott i Soldier of Love branda Little Wonder. Uz nove kolekcije tu su naravno i neizostavni bestselleri matičnih brandova. Novost u ponudi Designer Storea Krug su ruksaci branda Pepiere izrađeni ručno od domaće slavonske kukuruzovine i kože koji su se savršeno uklopili u priču i interijer.

Sve novosti za ljeto

Kao i uvijek, u svojim kolekcijama inzistiraju na upotrebi prirodnih materijala i samoodrživosti. Imperativ kolektiva je poštena moda i moda koja će trajati te se toga uvijek drže pri dizajniranju i proizvodnji kolekcija. U Designer Storeu Krug zasigurno ćete pronaći nešto super za sebe, a pritom znate gdje je proizvod napravljen i tko ga je proizveo i samim time podupirete hrvatsku proizvodnju i dizajn. Osim odjevnih komada i modnih dodataka u Krugu možete kupiti i hit keramiku i ručno vezene ilustracije Martine Bilan aka Dunje Ignis. Uskoro u Krug dolazi i linija proizvoda za dom i T-shirt majice za istinske vinoljupce branda Vinoforever.

Za sve koji nisu u Splitu većinu ponude i nove kolekcije možete kupiti na službenom web shopu. Poštarina za Hrvatsku i regiju je besplatna, a pošiljke šaljemo u sve dijelove svijeta. Radno vrijeme storea je od ponedjeljka do sub od 9h do 22h, a nedjeljom od 11h do 21h.

Foto: Glorija Lizde

Učitati još
Zatvori