Modni noviteti u bojama koje će unijeti dozu optimizma u svaki ormar

Modni noviteti u bojama koje će unijeti
dozu optimizma u svaki ormar

Početak proljetne sezone označit će i početak nove sezone u modnom svijetu koja donosi još jednu uzbudljivu modnu priču ispričanu kroz omiljene klasike s neočekivanim pomakom, nove trendove s wow efektom i šarmantne modne dodatke kojima nitko neće moći odoljeti. Neki od najefektnijih proljetnih noviteta ove godine dolaze u talijanskom stilu i s potpisom modnog brenda LIU JO.

Poznati talijanski brend LIU JO predstavio je novu kolekciju za proljeće/ljeto u kojoj se isprepliću elegantni i casual komadi stvoreni za apsolutnu slobodu pokreta. Dok glamurozni dizajn i bogate teksture naglašavaju profinjenost, cvjetni uzorak unosi dašak svježine i razigranosti u svaki model.

Kako će izgledati proljetna modna sezona i koji će ju modeli i trendovi obilježiti?

Optimizam i boje u novoj LIU JO kolekciji

Lepršave haljine idealan su izbor za prve tople dane, kao i majice u svim varijantama, koje možete nositi uz omiljeni traper, hlače širokih nogavica ili čak trenirke. Bilo da posegnete za ružičastom bomber jaknom koja će svakom looku dati trendi izgled, za ležernim, ali i elegantnim hlačama grafičkog printa ili kratkim sakoom od tvida – ovi modni noviteti s LIU JO potpisom bit će savršeni početak svake proljetne garderobe i kombinacije.

Nova kolekcija popularnog talijanskog brenda donosi i nezaobilazne modne dodatke među kojima dominiraju torbe u raznim bojama, formama i veličinama. Osim u novim modelima odjevnih komada i modnih dodataka, LIU JO kolekcija proljeće donosi i u raskošnoj i razigranoj paleti boja. Tamniji kolorit zamijenile su nježnije nijanse roze, žute i plave koje će osvježiti svaku vašu odjevnu kombinaciju.

Odabrani modeli iz jesenske kolekcije dostupni su u trgovinama Liu Jo u shopping centrima Arena Zagreb i Joker centar kao i u Fashion&Friends trgovinama. Istražite kolekciju i online na webshopu fashionandfriends.com.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori