Efektni modeli koji će začiniti i podignuti vaš zimski look

Efektni modeli koji će začiniti i
podignuti vaš zimski look

Liu Jo karakterizira inventivnost i originalnost u dizajnu, a kvaliteta upotrebljenih materijala i brižljiva izrada odjevnih predmeta jesu one karakteristike koje su milanski brend učinile prestižnim i prepoznatljivim u svijetu. 

Zimski look u Liu Jo stilu

Nova Liu Jo kolekcija zasnovana je na tipičnim atributima talijanske mode, kao i visokokvalitetnoj proizvodnji i glamuroznom stilu. Ženski oblici u kombinaciji s finim detaljima daju komadima poseban izraz. 

Upečatljiv izgled must have je sezone jesen/zima 2021. Muške forme u vidu kompletnog odijela – hlača, prsluka i sakoa sa ženstvenom siluetom, maxi kaputi, kao i kožne haljine donijet će potrebnu modnu odvažnost vašem stajlingu, na koju vas aktualni trendovi pozivaju. 

Iskoračite iz zone komfora i dajte vašem stilu made in Italy moment, spajajući efektne uzorke poput floralnog s leopard printom na svilenoj haljini ili šik karo blejzer koji ćete ponijeti preko animal-print mini haljine. Napravite razliku i odaberite bluzu s uzorkom zmijske kože, u paru s trapericama koje na rubovima krasi detalj istovjetnog zmijskog printa. 

Aktualna kolekcija nudi i nešto drugačije teksture. Zašto birati običan materijal kad pletenina sa zlatno-smeđim tkanjem pravi svu razliku? 

Ne zaboravite na asesoare u vidu kožnih midi i mini torbi, koje krase zlatni lanci, ručke ili zakovice, kao neizostavni trendi detalj, bez kojeg je jesenska sezona nezamisliva! 

Odabrani modeli iz jesenske kolekcije dostupni su u trgovinama Liu Jo u shopping centrima Arena Zagreb i Joker centar te u Bogovićevoj ulici 4 u Zagrebu kao i u Fashion&Friends trgovinama. Istražite kolekciju i online na webshopu fashionandfriends.com.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori