Nova Little Wonder kolekcija donosi divan nakit koji će podići svaku kombinaciju

Nova Little Wonder kolekcija donosi divan nakit koji će podići svaku kombinaciju

Dizajnerica nakita Selma Štrkljević Mravak predstavlja nam novu kolekciju naziva „Playground Love“. Dizajnerica se za ovu kolekciju inspirirala formama i bojama koje možemo pronaći na dječjim igralištima pa se tako u novim modelima naušnica, narukvica i ogrlica suptilno provlače forme preuzete iz tobogana, pikula, klackalica, penjalica, brojalica te igračaka poput šarene spirale koju smo imali svi koji smo odrastali 80-tih godina prošlog stoljeća.

Misao vodilja cijele kolekcije bila je ponuditi razigrani, statement nakit koji će podići i najjednostavnije odjevne kombinacije i unijeti dozu veselja i slobode u naše svakodnevnice.

Kako bi rekao David Lynch: „Mi mislimo da razumijemo pravila kad postanemo odrasle osobe međutim ono što usitinu iskusimo je suženje imaginacije.“ Vođena tom izjavom i izazovima koje život odraslih postavlja pred nas dizajnerica nas poziva da ne zaboravimo na dijete u sebi i pokušamo bar ponekad popustiti kočnice pa makar samo u stilskom izričaju svakog od nas. „Kreirajući ovu kolekciju željela sam prenijeti kroz nakit osjećaj dječje razigranosti, neposrednosti, iskrenosti i opuštenosti. „

Dizajnerica je u izradi koristila puno srebro 925 čistoće, 24 karatno pozlaćeni mesing, sirovi smaragd, turmalin, akvamarin, safir i brojno drugo drago i poludrago kamenje. Kolekcija obiluje novim modelima naušnica poput igle za uho ukrašene sirovim dragim i poludragim kamenjem i ukrasima za uho u vidu ear cuffova za koje nije potreban piercing. Pojedini modeli nakita obogaćeni su i tehnikom hladnog emajla tako da ćete recimo za Bow naušnice i narukvice te Marbles ogrlice moći birati između široke palete boja.

 Za izradu  pojedinih komada  nakita trebalo je mnogo vremena. Svaki je izrađen s puno strpljenja, ljubavi i truda. Pojedine naušnice moći će se kupiti komadno i kombinirati po vašoj želji. Posebnost ove kolekcije jest  baš u tome da ćete se moći poigrati s nakitom i po svojoj želji ukrasiti svoje  uši svjetlucavim kamenjem u različitim izvedbama.

Kampanju potpisuje Anđela Vidić, mlada fotografkinja koja je svoje znanje izbrusila na Umjetničkoj Akademiji u Zagrebu i Rotterdamu. U kampanji fotografkinja je konfrontirala suprotnosti kao što su ranjivost i skrivenost naspram slobode i razigranosti tako što je kombinirala crno bijele fotografije s razigranim kompozicijama nakita. Položaj i čistoću geometrijskih oblika kolažirala je kroz interakciju s dubokom sjenom žene gdje njezino tijelo postaje kao kipareva bista odjevena siluetom mistike. „U svom radu često i bez svjesne odluke naglašavam dinamiku između vidljivog i skrivenog, kao da želim dokinuti ili zadržati prolaznost postojanja“ izjavila je fotografkinja.

Pred objektivom se našla Buga Sarač dok je za kosu zaslužna Anđela Sablić iz salona Frame, a za make up Mia Persico. Lookbook cijele kolekcije pogledajte na web stranici Designer Storea Krug.

Kolekcija je dostupna u Designer Storeu Krug u Splitu i istoimenom web shopu te uskoro na prodajnim mjestima Take me Home u Zagrebu, Prostor u Rovinju, Croatia in a Box u Rijeci i Sole Luna u Opatiji.

Foto: Anđela Vidić

Učitati još
Zatvori