Kako je Katarina Baban izgradila svoj modni brend i što joj danas najviše pomaže u njenom svakodnevnom radu?

Kako je Katarina Baban izgradila svoj modni brend i što joj danas najviše pomaže u njenom svakodnevnom radu?

Pokrenuti vlastiti brend u današnjoj klimi na hrvatskoj modnoj sceni zasigurno nije najjednostavniji zadatak, no ključna je vjera u sebe i u to da će tvoje ideje biti prepoznate među željenom publikom. Nepokolebljiva i svoja, u tom je procesu ostala i naša poznata glumica Katarina Baban, koja je prije nekoliko godina pokrenula svoj modni brend Lilith by Katarina Baban.

Lilith by Katarina Baban

O njemu ste, moguće je, već mnogo puta čuli i popratili njegove kreacije na društvenim mrežama, jer upravo su Lilith komadi čest izbor Katarininih kolegica iz glumačkih krugova, ali i brojnih Hrvatica koje široj javnosti možda i nisu toliko poznate. Dokaz je to da je brend Lilith by Katarina Baban stekao svoj vjerni krug pratiteljica, prijateljica i, naravno, klijentica iz raznolikih krugova Hrvatske, a ono što im je zajedničko jest da vole ovaj domaći modni brend namijenjen ženama koje još uvijek vjeruju u bajke.

Prema riječima Katarine Baban, žena koja nosi Lilith slavi svoju ženstvenost i eleganciju, uživa u pastelnim nijansama kroz sva godišnja doba te se ne boji pokazati princezu u sebi. Lilith krojevima neodoljivo podsjeća na 50-e i 60-e godine prošloga stoljeća kada seksipil nije ležao u razgolićenosti već se decentno skrivao u detaljima koji su poticali maštu.

Lilith vas može odjenuti u spektakularnu večernju kreaciju koja će plijeniti svu pozornost svojim glamurom (kao i vi u njoj!) ili u šarmantne dnevne komade koji će svoje savršeno mjesto pronaći u poslovnim, svečanim pa čak i ljupkim ležernim kombinacijama.

Počeci brenda poznate glumice

No, vratimo li se u 2014. kada je priča s Lilithom startala, kako je sve započelo? Što ju je potaknulo da pokrene vlastiti brend?

“Isprva je to bio hobi koji me neopisivo uveseljavao. Nije mi trebalo dugo da shvatim kako želim napraviti nešto više od toga. Ideje su samo dolazile, a ja sam ih objeručke prihvatila te se bacila na posao! Jedna stvar je vukla drugu pa sam uskoro upisala Profokus – školu za modu i dizajn jer sam željela naučiti što više mogu uz svoj primarni posao – glumu”, otkriva nam Katarina i nastavlja: “Najponosnija sam što nisam odustala u trenucima kad je sve upućivalo na to da trebam odustati. Često uzmem zdravo za gotovo činjenicu da imam dva različita posla te da sam ovaj drugi posao izgradila iz nule bez ičije pomoći. Kad mi to dođe do glave, moram priznati da budem malo ponosna na samu sebe. Možda bih trebala to češće.”

Nosiva tehnologija u službi mode

Ona danas uspješno plovi i glumačkim i modnim vodama, a kako bi uskladila sve svoje poslovne obaveze, odlučila se osloniti na pametnu tehnologiju. Njen izbor pao je na Huawei Watch GT2, novu generaciju pametnog sata, koji pomiče granice nosive tehnologije. Huawei Watch GT2 može se pohvaliti baterijom koja traje do 7 dana, može primati obavijesti (dolazne poruke i pozive), pohranjuje čak 2GB glazbe… Osim toga, doslovno živi u korak s čovjekom, prateći i mjereći razinu stresa te provodeći inteligentan nadzor otkucaja srca i kvalitete sna.

Priupitali smo Katarinu kako joj se sviđa Huawei Watch GT2 i koje joj funkcije na njemu zasad najviše odgovaraju: “Oduševljena sam njime! Oduvijek sam pametne satove zamišljala kao presportske i glomazne tako da sam se potpuno iznenadila njegovim izgledom. Još jedna predrasuda koju je srušio je ta da su komplicirani za korištenje. Tehnologija i ja nismo dobar spoj pa sam bila uvjerena kako neće biti lagan za korištenje, no ispalo je baš suprotno! Najviše me osvojilo mjerenje otkucaja srca pa se često našalim se da ću sada znati u kojem me trenutku netko naživcirao jer puls momentalno skoči, a sat to sve zabilježi. U tom slučaju posegnem za najdražom opcijom, a to su vježbe disanja koje ti na kraju pokažu koliko si uspio spustiti puls. Poprilično korisna stvar kad zapneš u prometu.”

Pametni sat koji ide uz sve kombinacije

Osim tehničkih karakteristika, ovim satom osvaja i dizajn samog sata, koji je elegantan i ultra tanak, čime se savršeno uklapa u našu svakodnevicu, sve kombinacije i prilike. Katarina je najbolji primjer, jer je ponosna vlasnica pametnog sata Huawei Watch GT2 u njegovoj Elegant verziji i rose gold boji. Odlično joj ide uz nakit koji svakodnevno nosi, ali i njen vlastiti modni dizajn; lepršave ženstvene haljine, stroge zimske kapute, ukratko za svaku odjevnu kombinaciju u svako godišnje doba.

Otkriva nam: “S obzirom na to da je sat minimalističkog dizajna, lako se kombinira na sve – od svečanog do casual izgleda! Najbolji pokazatelj toga je činjenica da ga ne skidam s ruke otkad sam ga dobila.”

Moramo naposljetku istaknuti kako ovaj pametni sat iz Huaweija ipak nije rezerviran isključivo za žene, pa ćete u prodaji pronaći i mušku i žensku verziju sata. Oni se mogu međusobno darivati, a Huawei se pobrinuo za super popuste ako odlučite Huawei Watch GT2 nabaviti za sebe i svog partnera ili partnericu.

Valentinovo na Huawei način

Ovog Valentinova Huawei je odlučio pripremiti posebnu ponudu za sve svoje korisnike i one koji će to tek postati. Svi oni koji se odluče na kupnju novog Huawei Watch GT 2 pametnog sata dobit će 10 posto popusta, a za dva kupljena sata dobiva se dodatnih 50 posto popusta. Ponuda je dostupna sve do 21. veljače i može se iskoristiti u trgovinama Hrvatskog Telekoma, Tele2, Elipsa i Smartsona.

Foto: Huawei

Učitati još
Zatvori