Najšarmantnije torbe koje želimo u svojoj proljetnoj garderobi

Najšarmantnije torbe koje želimo u
svojoj proljetnoj garderobi

My Choice proljeće 2021.

Lidija Lešić hrvatsku modnu scenu osvojila je svojim prepoznatljivim modnim stilom koji donosi spoj elegancije i najpoželjnijih modnih trendova. Prepoznatljivi modni stil i estetiku udahnula je i u vlastiti brend nakita i modnih dodataka My Choice.

Priča o My Choice brendu započela je s delikatnim, ručno heklanim naušnicama od prirodnog pamuka. U nekoliko sezona, uz naušnice, Lidija je predstavila i druge modne dodatke poput glamuroznih šešira s obodom, šarmantnih beretki i kragnica te torbica koje na najbolji mogući način spajaju tradiciju ručnog heklanja i najnovije modne trendove.

Za proljeće 2021., Lidija predstavlja nove My Choice torbe.

My Choice proljeće 2021.

My Choice torbe za proljeće 2021.

Ručno izrađene, točnije heklane, od 100% pamučnog konca te zaokružene drvenim ručkama fine završne obrade, My Choice torbe u potpunosti su proizvedene u Hrvatskoj i jedan su od modnih dodataka koji ćete poželjeti u svojoj proljetnoj garderobi.

Svojim šarmantnim izgledom osvojit će vas na prvi pogled, a nakon prvog nošenja iznenadit će vas i svojom praktičnom stranom. Ove samo naizgled nježne torbe zapravo su jako čvrste zbog čega će se istaknuti kao praktičan model u koji slobodno možete potrpati što god poželite.

My Choice proljeće 2021.

Osim šarmantnog izgleda i njihove praktične strane, nove torbe istaknut će se kao odličan izbor i kada je riječ o svakodnevnim kombinacijama jer ćete ih lako kombinirati uz doslovno sve što vam padne na pamet. Sveprisutne trenirke ili poslovni look, na kavu frendicama koju svi toliko čekamo ili do placa – sa svojom fashion pamučnom mrežom sigurno nećete ostati nezamijećeni.

My Choice torbe za proljeće 2021. dostupne su šest različitih boja i dolaze u dvije varijante – sa okruglim ručkama i onim pravokutnim. Više informacija pronađite na mychoice.com i Instagram profilu brenda.

My Choice proljeće 2021.
My Choice proljeće 2021.
My Choice proljeće 2021.
My Choice proljeće 2021.
My Choice proljeće 2021.
My Choice proljeće 2021.
Učitati još
Zatvori