Nova LFP kolekcija donosi šarene modne favorite za ljetne dane

Nova LFP kolekcija donosi šarene modne
favorite za ljetne dane

Službeno smo zakoračili u najuzbudljivije godišnje doba koje sa sobom donosi brojne avanture i pregršt uživanja. Kako bi ga proveli u najchic mogućem izdanju, modna blogerica Ana Bacinger donosi novitete stvorene za uživanje na plaži i u svim ljetnim radostima. U svoju veselu LFP collection dodala je tri nova artikla – prugastu torbu za plažumekanu haljinu i ljetni ‘must have’ bucket hat koji dolazi u dva uzorka. 

Stigli su LFP favoriti za ljeto!

Ovog proljeća, Ana je izbacila svoju prvu kolekciju u kojoj je predstavila predimenzionirane organske torbe koje su postale veliki hit među brojnim hrvatskim fashionisticama. Za ljeto je osmislila najupečatljiviji mogući dizajn koji neodoljivo podsjeća na retro osamdesete i koji se sjajno slaže sa svakim outfitom. Prugice dolaze u LFP paleti boji i osvajaju svojim statement prizvukom. Kako bi savršeno upotpunili svoj outfit za plažu, Ana donosi i ultimativnu haljinu za svaki dan. All Over Lines bijela haljina izrađena je od organskog pamuka i krasi je novi LFP linijski print koji osvaja na prvi pogled. 

Možda najuzbudljiviji komad u kolekciji dolazi u obliku pamučnog šešira, popularno zvanog bucket hat. U Aninoj verziji on ima malo širi obod, šarmantne trakice u boji i njezin prepoznatljiv print s kojim je nemoguće ostati nezamijećen. Za klasičarke i sve vas koje ne volite eklektičan i statement stil, Ana je osmislila linijski, decentan print besprijekornog izgleda, a unutrašnjost šešira krase već svima dobro znane LFP prugice.

Kolekcija je dostupna na webshopu caspar-design.com i na Instagramu @lfp_collection.

Učitati još
Zatvori