Ana Bacinger upravo je izbacila novu kolekciju za jesen i zimu
Ana Bacinger upravo je izbacila novu kolekciju za jesen i zimu

Ana Bacinger upravo je izbacila novu
kolekciju za jesen i zimu

Iako LFP collection slovi kao ljetni brend, Ana Bacinger svake hladne sezone svoje #LFPgirls ugodno iznenadi udobnim i toplim komadima koji su stvoreni za bezbroj ležernih i cool kombinacija. Tako je danas lansirala svoju novu mini kolekciju naziva Coffee Club, čiji naglasak je na predimenzioniranim pamučnim puloverima, koje kao i uvijek dosad krase prepoznatljivi LFP vizuali. Novost je Sunday Coffee Girls Club vizual koji se prožima cijelom kolekcijom.

LFP Coffee Club
LFP Coffee Club
LFP Coffee Club

Kolekcija stvorena za cool ležerne kombinacije

Sunday Coffee Girls Club naziv je našeg novog LFP kluba. Volimo ispijati kave, pogotovo one duge s prijateljicama, a naše nove sweatshirts su stvorene za cool ležerne kombinacije u kojima ćete uživati na vašim druženjima. Fokus mini kolekcije je na jarko crvenoj boji, meni osobno najdražoj boji i pamučnim puloverima koje sam željela u kolekciji od samog početka. Konačno sam pronašla nijansu crvene koja me osvojila i koja se pokazala savršenom za novi vizual. Coffee Club vizual stavili smo i na udoban pulover divne nijanse mente, a u kolekciju smo ubacili i majicu kratkih rukava na pruge jer LFP ne može preskočiti prugice ni u jednoj kolekciji. Za one koji stalno pitaju hoćemo li imati sweatshirt s našim najpopularnijim retro logom – trenutno ga nudimo u jarko crvenoj nijansi. Kape su novitet kojem se jako veselim. Ova jarko crvena je samo početak, već u prosincu imamo u planu izbaciti razne boje u verziji od debelog samta. Taman da imate nešto za staviti na svoju listu božićnih želja.” poručila je Ana.

LFP Coffee Club
LFP Coffee Club
LFP Coffee Club
LFP Coffee Club

Fokus je na slow fashion

I ova LFP kolekcija izrađena je od organskih materijala i bojana biorazgradivim bojama, te je fokus cijele priče na slow fashionu. Svaki komad radi se isključivo po narudžbi, kako bi se smanjilo gomilanje nepotrebnih zaliha. Kvalitetu proizvoda i boja garantira Caspar design iz Varaždina, koji cijelu filozofiju firme vrti oko održivosti i već spomenutog slow fashiona.

LFP Coffee Club
LFP Coffee Club
LFP Coffee Club
LFP Coffee Club

Kolekcija je dostupna na webshopu, a uvijek im se možete javiti i putem inboxa na Instagramu: @lfp_collection.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori