Nova LARIE kolekcija “Backstage Show” unosi dozu glamura u ljetnu sezonu

Nova LARIE kolekcija “Backstage Show”
unosi dozu glamura u ljetnu sezonu

Nova LARIE kolekcija pod nazivom “Backstage show” 14. je po redu i inspirirana hollywoodskim glamurom te osebujnim patchwork dizajnom. Dugoočekivana kolekcija zamisao je Marine Matić, dizajnerice brenda LARIE koja je pronašla idealnu modnu formulu za ljetne mjesece – profinjene, odvažne i bezvremenske kreacije. Zanosna kampanja najavljuje i novi osvježeni LARIE logo, a modne kombinacije unose dašak crvenog tepiha i lepršavom inventivnošću lansiraju ljubiteljice brenda pod svjetla reflektora.

LARIE prepoznatljive večernje haljine, pomaknute i domišljate koktel haljine, vjenčanice te  već omiljena i etablirana odijela nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Novom kolekcijom prevladavaju crna, bijela i zlatna boja, a odražavaju se i u novom rafiniranom logu te će se tako nastaviti i u nadolazećim kolekcijama. Marinina razigranost, posvećenost detaljima i dalje dominira modnim riješenjima nastalih razigranom sinergijom više vrsti materijala, pa tako svečane haljine  nastaju patchwork tehnikom karakterističnom za njezin rad.  Rese i trake nose dodatnu zvjezdanu prašinu kolekciji koja autentično evocira zlatno doba Hollywooda. Odijela i krojevi sakoa su nekonvencionalni uz naglašena ramena, vjenčanice su romantične i garancija  bajkovitog modnog izričaja, dok je čipka i u ovoj kolekciji glavna uloga u modnom LARIE blockbusteru. Pored detalja i krojeva, kolekcija se ističe materijalima prvoklasne kvalitete i sve što njezine klijentice traže i vole – svila, američki saten, čipka te pamuk.

Kolekcija “Backstage show” odiše seksipilom te je zato predstavljaju jake i samouvjerene žene kao što je i sama dizajnerica. Osim Marine Matić u glavnoj ulozi modela bile su glumica Tena Nemet Brankov i model Ana Jelić. Za make-up je zaslužna Dijana Sajko, za crno-bijele fotografije Karmen Poznić, dugogodišnja suradnica dizajnerice, a glamurozne frizure potpisuje Tanja Kustović iz tima Keune.

LARIE modni brend postat će dostupan i putem WEB SHOP-a, a planira se i otvorenje SHOWROOM-a gdje će se svaka posjetiteljica moći isprobati i iskusiti nosivost LARIE kreacija te zakoračiti u glamuroznu modnu avanturu u maniri holivudskih zvijezda. Brend LARIE by Marina Matić možete pratiti na Instragram profilu @lariemarinamatic.

Foto: Karmen Poznić

Učitati još
Zatvori