Torbe koje ćemo ove jeseni viđati posvuda: Idealne su za poslovne i casual kombinacije
Torbe koje ćemo ove jeseni viđati posvuda: Idealne su za poslovne i casual kombinacije

Torbe koje ćemo ove jeseni viđati posvuda: Idealne su za poslovne i casual kombinacije

Ako ste u potrazi za kvalitetnom i modernom torbicom, ne tražite više! Lancel je lansirao kolekciju torba inspiriranih origamijem.

ORIGAMI, naziv prožet azijskim dizajnerskim nadahnućima i odjekom jedinstvene konstrukcije torbe s naizgled jednostavnom strukturom, ali složenom s višestrukim kožnim dijelovima sastavljenim i presavijenim poput origamija.

To je prava eksplozija pozitivnosti koja dolazi iz njegovog oblika i detalja, poput kolačića sudbine koji sadrži skrivenu poruku sreće i nade. Ima jedinstveni oblik kakav još nije viđen na tržištu, daje snažnu osobnost, mladog i modernog stava, te pozitivan identitet sa svojim “nasmiješenim” oblikom.

Lancel
Lancel

Birajte između mini, srednjeg i velikog modela torbe

Zahvaljujući mekoj koži i zaobljenoj silueti, ova torba je vrlo ženstvena. Ovisno o veličini torbe moguće ju je kombinirati na raznovrsnu odjeću, od mini modela za noćne ili svečane prigode do srednjeg ili velikog modela za dnevne i ležerne prigode.

Torba ima nekoliko mogućnosti nošenja što ju čini posebnom i praktičnom. Nosiva je u ruci ili preko ramena sa širokim uklonjivim i podesivim kožnim remenom u S/M/L veličinama, te uklonjiv lanac na mini veličini. Pametna organizacija unutrašnjosti torbe s dodatnim patentnim zatvaračima, te glavnim pretincem koji se otvara sa stražnje strane čini ovu torbu jedinstvenom.

Lancel
Lancel

Kako kombinirati Lancel torbu?

Mini model je savršen za noćni i svečani look. Kombinirajte ju s midi suknjom, laganom vestom, kratkim kaputom i balerinkama za svečanu prigodu, ili s kožnim hlačama, korzetom i sakoom te cipelama u špic za noćni izlazak. Super je svestrana i dovoljno velika za sve osnovne potrepštine te daje minimalističan i moćan izgled svakoj kombinaciji.

Srednju veličinu torbe koristite za dan na poslu ili faksu. Količina prostora je idealna za sve bitne stvari koje trebate skloniti. Kombinirajte ju s ravnim hlačama na crtu, opuštenom košuljom i kožnom jaknom te koledžicama.

Dinamičan dan prepunjen obavezama provedite s velikom torbom. Ima dovoljno prostora za sve što vam zatreba kroz dan. Kombinirajte torbu s opuštenim trapericama, pletenim topom, balonerom i klasičnim bijelim tenisicama.

Lancel
Lancel

160 godina uz Lancel

Kuća Lancel koja uskoro slavi 160 godina svog postojanja, uvijek je išla u korak ispred vremena, pomicala granice i stvarala bezvremenske modele. Danas je to Origami, torba prožeta detaljima prošlosti, poput skrivenih pretinaca i pomno obrađenih detalja koju ćete jednostavno obožavati.

Lancel
Lancel

Foto: PR

Učitati još
Zatvori