Najposebnija proljetna kolekcija kimona s hrvatskim potpisom

Najposebnija proljetna kolekcija
kimona s hrvatskim potpisom

L'Mono proljeće 2018.

Pred nama su prvi dani proljeća i onog osjećaja kada protrljamo oči nakon buđenja. Taj istovremeno smireni, no i pun energijom osjećaj nosi kao potpis nova unisex Jungle kolekcija L ‘ MONO brenda. Navikli na konkretne, pomalo skulpturalne komade kimona – one lakše, od pamuka i lana te one zimske od baršuna u koje smo se zamotavali tijekom zime – L ‘MONO ovog puta iznenađuje s capsule kolekcijom koja donosi dva osnovna modela izvedena u bezbroj unikatnih varijanti oslika.

NAJPOSEBNIJI PROLJETNI KIMONO S HRVATSKIM POTPISOM

L'Mono proljeće 2018.

Nježno puder roza i azurno plava temeljne su boje kimona, a koje i dalje služe kao platno za ručni oslik dizajnerice Lane Mesić. Materijal je ovog puta svila, a oslik zlatni i floralnog je motiva. Zajedno čine kontradiktornu cjelinu, istovremeno nježnu i snažnu, mekanu, glatku i odlučnu.

Kao i do sada, brend L ‘MONO ostaje vjeran japanskoj kulturi i tradicionalnoj modi kao izvoru inspiracije tako da je Jungle capsule kolekcija inspirirana buđenjem i netaknutom prirodom, no u svom najnježnijem, mladom, možda čak i nevinom obliku. Kimona i dalje imaju svoju osnovnu geometrijsku formu, no u izvedbi Jungle kolekcije ona su podatna i lepršava, namijenjena proljeću i ljetu ili kao dio elegantne večernje toalete. Delikatni detalji cvjetnog motiva na leđima daju sofisticirani pečat svakom komadu.

Sve informacije o brendu te prodajnim mjestima gdje možete naći L ‘ MONO modele saznajte na L ‘MONO, a pratiti ga možete i putem Facebook stranice i Instagram profila.

 

L'Mono proljeće 2018.

 

L'Mono proljeće 2018.

L'Mono proljeće 2018.

L'Mono proljeće 2018.

Make Up: Tihana Terziev

Model: Judita Franković

Foto: Promo

Učitati još
Zatvori