Najprodavaniji talijanski brend kupaćih kostima sada je dostupan i kod nas
Najprodavaniji talijanski brend kupaćih kostima sada je dostupan i kod nas

Najprodavaniji talijanski brend kupaćih
kostima sada je dostupan i kod nas

Neosporiva je činjenica kako Talijani modno ne mogu pogriješiti, a izvrsna je vijest da su u Hrvatskoj odnedavno dostupni kupaći kostimi talijanskog brenda ekscentričnog naziva F**K. Postoji već trideset godina, a karakterizira ga provokativna i pozitivna želja da se slobodno izrazi, što rezultira energičnim i borbenim brendom koji obećava istaknuti se na modnoj sceni svojim Beach, Intimate i Outer linijama.

kupaći kostimi
kupaći kostimi

Rođen je iz ideje Francesca Giorgija, a od svog osnutka postepeno je postao sinonim za 100% Made in Italy dizajn, pažnju na detalje, izvrsno znanje, iskustvo i kvalitetu po konkurentnim cijenama. Brend je u trideset godina svog postojanja prošao trnovit put, često prepriječen nepovoljnim okolnostima poput teških ekonomskih kriza, međutim vizija i ideja njegovog kreatora ipak su pobijedili. Upravo zato, danas je F**K najprodavaniji talijanski brend kupaćih kostima.

kupaći kostimi
kupaći kostimi

Brend koji slavi hedonizam

Franšizu brenda F**K na hrvatsko tržište uveli su Nataša Ružić i Ivan Rajčić. Trgovinu možete pronaći u shopping centru Joker u Splitu. Također, dio asortimana možete naručiti i na totalin.store. Inovirajući se i razvijajući se svaki dan, F**K potvrđuje i jača svoju vrijednost. Nastavlja zadivljivati svojim odjevnim predmetima, afirmirati snažan i intenzivan stil te nikada ne zaboraviti uživati u životu.

kupaći kostimi
kupaći kostimi
kupaći kostimi
kupaći kostimi

Bacite li oko na asortiman, bit će jasno kako je poanta brenda apsolutni hedonizam. Živopisne boje i uzorci i autentični krojevi pozivaju da se opustite i gledate život s vedrije strane. Osim kupaćih kostima, koji čine okosnicu brenda, F**K nudi i širok spektar svih popratnih modnih detalja za plažu. Torbe za plažu, parei, šeširi, haljine za plažu – F**K nudi sve što vam je potrebno za savršen dan na plaži. Podjednako očaravaju muška, ženska i dječja kolekcija, a zasigurno ćete pronaći nešto za sebe, neovisno o stilu. Preferirate li umjerene boje, oduševit će vas bijeli i crni kupaći kostimi. Uživate li u jarkim bojama i uzorcima, bit ćete na slatkim mukama pri izboru vašeg idealnog kostima.

Trgovinu možete posjetiti u shopping centru Joker na prvom katu, na adresi Put Brodarice 6 u Splitu.

kupaći kostimi
kupaći kostimi

Foto: Studio Ali/Promo

Učitati još
Zatvori