Najljepši badići iz high street trgovina koji će obilježiti ovo ljeto
Najljepši badići iz high street trgovina koji će obilježiti ovo ljeto

Najljepši badići iz high street trgovina
koji će obilježiti ovo ljeto

Možda vam se ljeto čini kao nešto jako daleko, ali vjerujte nam, stići će brže nego što mislite. Kako bi potjerali zimu iz vaših misli i unijeli dašak ljetne atmosfere, odlučili smo saznati kakvi će se kupaći kostimi nositi ove sezone. Iako smo mislili da nećemo još pronaći veliki izbor u novim kolekcijama high street brendova, ostali smo poprilično iznenađeni. Većina naših omiljenih brendova predstavila je već svoje najnovije badiće koji su nas oduševili. Uvijek je vrijedilo pravilo da su prvi modeli koji stignu ujedno i oni najljepši pa bez obzira na to što se možda ne spremate na Maldive, pripremite se za dugo toplo ljeto. Dok će drugi tražiti svoj 5 do 12, vi ćete svoj spremno izvaditi iz garderobe i prošetati plažom uz prve zrake ljetnog sunca.

Kupaći kostimi – najljepši modeli koji su nam zapeli za oko

Kupaći kostimi dođu nam kao i bilo koji drugi komad garderobe – svake sezone htjeli bi prošetati novi bez obzira na to koliko ih već imamo. Uvijek pronađemo barem jedan novi koji nas oduševi. Sudeći po prvim modelima koji su predstavljeni, bit će ovo sezona minimalističkih kupaćih. Jednostavni krojevi uz poneki interesantni dodatak volana na prsima, prozirnog dijela ili izrezanih detalja koji jednodijelne kupaće čine atraktivnima.

Massimo Dutti predstavio je svoju prvu kolekciju badića koji odišu minimalizmom i zemljanim bojama. Osvojio na je jednodijelni model na jedno rame s velikim izrezom na trbuhu, ali ni drugi modeli nisu razočarali. Kupaći kostimi iz Oysho kolekcije oduševili su nas, a najviše jednodijelni model sa šarama u nekoliko toplih boja. Mangov top pick nam je crni jednodijelni model s izrezanim cvijetom na bokovima. Toliko jednostavnog, a toliko moćnog izgleda da bismo ga odmah i sebi naručili. Za one željne živih boja u H&M-u, COS-u i & other stories pronašli smo nešto šarenije modele i žarke boje. Koje smo sve modele u high street trgovinama pronašli i izdvojili kao najljepše, saznajte u nastavku.

Extreme Intimo

Massimo Dutti

Zara

Oysho

Mango

H&M

COS

& other stories

Zara Home

Foto: Oysho, Mango, H&M, COS, & other stories, Zara, Massimo Dutti, Instagram (@rebeccaferrazwyatt, @hoskelsa, @_jessicaskye)

Učitati još
Zatvori