Nova kolekcija samoodrživih kupaćih kostima koja je neodoljiva
Nova kolekcija samoodrživih kupaćih kostima koja je neodoljiva

Nova kolekcija samoodrživih kupaćih
kostima koja je neodoljiva

Pravo ljeto je cijeli dan proveden na plaži koji nosi sa sobom i jednako dobar osjećaj bivanja u vlastitom tijelu. Opušten, samopouzdan, no opet razigran i pun pozitive. Kad sa zalaskom sunca smišljamo planove za noć koja tek stiže, a pouzdajemo se u savršeno dizajnirane komade koje smo ponijele sa sobom na godišnji odmor. Kolekcija ‘Romance Tropical’ kreirana je da ženama istovremenopruži osjećaj samopouzdanja i opuštenosti, da bude njihov suputnik na svim prekrasnim destinacijama na koje se planiraju zaputiti ovog ljeta.

Kao predvodnica održive mode u Hrvatskoj, koja izbor materijala prilagođava najnovijim tehnologijama te podiže svijest o ekološkoj održivosti, A’MARIE ostaje vjerna visokokvalitetnoj samoodrživoj tkanini i predstavlja svoju novu, do sada najveću, kolekciju kupaćih kostima. U potpunosti proizvedenu od recikliranog materijala ECONYL®, kolekciju prati i činjenica da je proizvedena na ‘zero waste’ način, u suradnji s lokalnom tvrtkom koja koristi visokokvalitetne boje, uz minimalnu potrošnju vode i struje, kao i tinte.

”Stvaranje svake kolekcije za mene je emotivni i strastveni proces. Uvijek se vodim intuicijom, a najvažnije mi je da je taj proces naposljetku savršeni krug – od izbora materijala, načina proizvodnje, vizualnog identiteta, ručne i precizne izrade, do ambalaže. Kupaći kostimi poseban su mi izazov jer se fokusiram na osjećaj, ali i da dobro pristaju svim tipovima žena te da su one u njima prvenstveno najljepše sebi.” Inspirirana putovanjima i avanturama koje ona donose, Anamarija Brkić objedinila je ljetne boje, jedinstveni print i detalje zbog kojih ćete ove modele obožavati, ali i moći potpuno prilagoditi svom stilu.

ECONYL® je materijal napravljen od recikliranih ribarskih mreža i najlonskog otpada. Otporan na oštećenja, nježan je i blag prema koži, ima UV zaštitu, a postupak njegovog recikliranja može se beskonačno ponavljati. Osim toga, svi kupaći kostimi pakirani su u čarobne biorazgradive vrećice od recikliranog materijala za višekratnu upotrebu. Uživanja na pješčanoj plaži ili bazenu postaju još bolja u jedinstvenom i kreativnom printu nadahnutom tropskim vrtovima ili retro prugama koje dolaze u razigranim bojama. Kolekcija obuhvaća sve tonove ljeta koji će divno naglasiti vašu preplanulu put. Vječni krojevi poput minimalističkih jednodijelnih kostima Kasia, Capri, Menina, dolaze u varijantama printa, ali i jednobojnim opcijama te u klasičnoj crnoj boji.

Bikini s trokutićima Tulum i s trakom Letizia, još jednom potvrđuju kako je dizajn s potpisom A’MARIE nosiv bez obzira na trendove i jedan od onih koji ćete još dugi niz godina poželjeti ubaciti u svoju putnu torbu. Svaki gornji model dolazi s umetnutim jastučićima koje možete ukloniti, a dvodijelni modeli prodaju se zasebno te na taj način imate priliku sami dizajnirati svoj idealni kupaći kostim. Kolekcija je ove godine upotpunjena i maxi modelima parea od prozračnog pamuka s printom koji prati modele kupaćih kostima, kao i ručno pletenim torbama u zelenoj boji i boji pijeska.

A’MARIE u ovoj sezoni predstavlja i sve važniji poslovni model u prodaji, kao i sve prisutniji na globalnoj sceni, a to je prednarudžba koja omogućuje učinkovitije poslovanje kroz bolje planiranje, stvarajući ravnotežu između ponude i potražnje jer omogućuje mjerenje sklonosti i ukus kupaca, te smanjuje otpad eliminirajući prekomjernu proizvodnju. Kolekcija ‘Romance Tropical’ uvodi vas u dugo iščekivano ljeto u kojem dan na plaži nema kraja, prelijeva se u večernji izlazak baš poput kupaćih kostima koji iz dnevnih mogu postati vaši party komadi za izlazak, a pletene torbe i pareo modni dodaci na koje ćete se moći osloniti u niz prigoda. Kolekcija kupaćih kostima dostupna je na A’MARIE stranici i u A’MARIE dućanu u Gundulićevoj 19, u Zagrebu.

Foto: Senja Vild

Model: Leslie Cordoba

Šminka: Sonja Kvesić

Kosa: Mijo Majhen

Kreativno vodstvo: Anamarija Brkić & Martina Marinić Kadić

Lokacija: San Canzian Village & Hotel

Učitati još
Zatvori