Kupaći kostimi domaćeg brenda s listom čekanja

Kupaći kostimi domaćeg brenda
s listom čekanja

Svi smo jedva dočekali ljeto, a iako se na našoj sceni pojavilo pregršt linija kupaćih kostima, jedan brend se izdvojio kao najpoželjniji i to prije no što je dugo očekivani web shop konačno stavljen u pogon. Riječ je o brendu Pretty Beauty List koji je na domaću scenu uspješno donio dašak glamura i pogodio u sridu jer, čini se, upravo nam je malo toga svima nedostajalo.

Život se polako vratio u normalu i svima će nam dobro doći da trenirke i tajice zamijenimo kupaćim kostimima – i to ne bilo kakvim. Pretty Beauty List svakako se izdvaja dizajnom i kvalitetom, tako da i ne čudi da je i prije samog lansiranja za njihove kupaće kostime postojala duga lista čekanja. Dobra vijest je da su konačno pušteni i u službenu prodaju i to danas putem web shopa.

U nešto više od dvadeset modela, zaista će svatko pronaći nešto za sebe, bilo da je riječ o nešto klasičnijim linijama i zemljanim bojama ili pak onima u kojima luksuzni detalji itekako čine razliku. Jedno je svima zajedničko, pomno su dizajnirani mjesecima nakon osluškivanja čega na našem tržištu nedostaje, a rezultat nije izostao. Dizajnerski kupaći kostimi koji pristaju svakom tipu građe, vrhunskih materijala i dizajna koji plijeni poglede uz pristupačne cijene – odmah smo ih poželjeli sve!

Pretty Beauty List ništa nije prepustio slučaju, pa je tako njihova online trgovina u potpunosti prilagođena potrošaču i vodi vas kroz izbor boja, veličina i materijala, a fotografije kampanje koja je snimana u Zadru s poznatim modelom Elenom Dizdar u glavnoj ulozi zovu nas na zasluženi odmor u Pretty Beauty List kupaćim kostimima iz kojih ne želimo izlaziti sve do jeseni!

Više informacija potražite na web shopu i službenom Instagram profilu brenda.

Model: Elena Dizdar

Fotografije: Promo

Učitati još
Zatvori