Proljetna kolekcija naušnica hrvatskog brenda Kragrlica

Proljetna kolekcija naušnica
hrvatskog brenda Kragrlica

_4MG_4786

Mnogima omiljen hrvatski modni brend Kragrlica ima novu kolekciju, povodom koje je snimljen i romantičan editorijal. Uz sofisticirane ručno rađene statement komade naušnica od sirove mjedi, kože i poludragog kamenja, na velika vrata vratile su se i Kragrlica kragnice i manžete. Cvjetni uzorci, pastelne i žive boje, falde i romantika poluprozirnih tkanina, osnovne su karakteristike Bloom kolekcije koja objedinjuje lepršave kragne i naušnice zanimljivih motiva.

_3MG_4473

Nova Kragrlica kolekcija

Vizija je ovog puta bila spojiti nespojivo – statement komade u kontrastu romantičnih volana i čistih, oštrih linija naušnica, a opet postići ženstvenost i jednostavnost. Kragne su nosive na dva načina, a kolekcija je namijenjena svim djevojkama i ženama koje znaju što žele i ne boje se stilski eksperimentirati, ističe Ana Kuliš, dizajnerica brenda.

_5MG_4440

U ovoj kampanji model Iva. G nosi romantične, kolorističke komade hrvatskog brenda Delight, koji su se savršeno sljubili s nakitom. Za make up se pobrinula Maja Bokun iz Bahlen Beauty Studija, a frizuru je odradio Fen Bar. Fotografiju potpisuje Tjaša Kalkan koja je na profinjen način uspjela cijeloj priči dati onaj trenutak zaigrane djevojčice koju svaka žena nosi u sebi.

_6MG_4546

_2MG_4192

_9MG_4065

_7MG_4710

_1MG_4051

_8MG_4329

Model: Iva. G

Fotografija: Tjaša Kalkan

Makeup: Maja Bokun/ Bahlen Beauty

Hair: Kristina Šalinović/ Fen Bar

Styling: Ivan Frišćić/ Delight

Učitati još
Zatvori