Sva lica kože: Oversized jakne, cropped modeli i midi suknje sve su što želimo nositi ovih dana
Sva lica kože: Oversized jakne, cropped modeli i midi suknje sve su što želimo nositi ovih dana

Sva lica kože: Oversized jakne, cropped modeli i midi suknje sve su što želimo nositi ovih dana

Koža nikada nije izašla iz mode, ali ove jeseni, čini se da je doživjela preporod. Bez obzira jeste li zaljubljenik u rock’n’roll stil, klasičnu modu ili minimalizam, koža ima svoje mjesto u garderobi svakog fashion entuzijasta. Kožni komadi su istovremeno svestrani i praktični te dodaju moćnu i urbanu notu looku dok kombinacije čine privlačnima i atraktivnima.

Zato ne iznenađuje da se najnovija Mona kolekcija fokusira na kožu. Od klasičnih kožnih jakni pa sve do trendi cropped modela ili uskih midi suknji. Teško će biti odabrati samo jednog kožnog favorita ove jeseni.

Osim kože, u novoj Mona kolekciji našli su se i statement komadi s modernim twistom poput bomber jakni, predimenzioniranih košulja i sofisticiranih ženskih odijela. S pravilnim kombiniranjem, ovi modni klasici bit će highlight vaših budućih jesenskih kombinacija.

A kako kombinirati vrhunske kožne komade? Imamo vizualni vodič za outfite u kojima ćete bez sumnje biti zamijećeni.

Predimenzionirana kožna jakna pravi je modni klasik

Kožna jakna vaš je bezvremenski klasik. Možete ju nositi u beskraj. Neovisno o stilu i trendu, ona je vječno dobar izbor. A predimenzionirani kroj dat će joj onaj željeni kul faktor.

Birajte modele zanimljivih tekstura poput Moninog bestsellera s raspucalom kožom. Dodat će luksuzan izgled svakoj vašoj kombinaciji. Kombinirajte ju s opuštenom košuljom, trapericama te gležnjačama za ležeran svakodnevni look, dok u kombinaciji sa slip suknjom i klasičnom majicom te balerinkama čini moderan i efektivan outfit. Dodajte aktualne modne dodatke poput muške kravate ili kul čarapa kako bi osvježili cijelu kombinaciju.

Mona editorijal
Crna kožna jakna, Prugasti sako (Mona)
Mona jesen kožni komadi
Mona editorijal

Koža na kožu veliki je hit ove jeseni

Kožu možete kombinirati u beskraj, ali ove sezone smo primijetili popularnost all leather outfita. Atraktivno kombiniranje više kožnih komada postao je favorit modnih ikona. Moćan i upečatljiv look stavit će vas u centar pažnje. Mona u svojoj ponudi nudi ženstvene midi suknje ravnog kroja koje su to die for! Pružaju sofisticiran izgled kombinaciji te su izvrstan izbor za poslovne i formalne prigode. Uz to laskaju vašoj građi te ističu ženstvene atribute.

Birajte klasičnu Mona kožnu jaknu u cropped verziji s kožnom midi suknjom te štiklama u špic ili visokim elegantnim čizmama. Dodajte statement zlatni nakit koji se super slaže s metalnim detaljima na jakni i spremni ste za izlazak.

Mona editorijal
Cropped crna kožna jakna, Crna midi kožna suknja (Mona)
Mona editorijal
Mona editorijal

Kožni komadi u trendi nijansama

Osim što je univerzalno privlačna, koža također dolazi u različitim bojama i teksturama. Tradicionalno crna boja je vječna, ali sve više dizajnera eksperimentira s raznim nijansama i modernim teksturama. Najnovija Mona kolekcija donijela je sa sobom trendi smeđe, upečatljive bordo i zanimljive zelene nijanse s raspucalim kožnim teksturama. Poigrajte se s klasičnim modelom, te izaberite vašu nijansu ove jeseni. Naš favorit su bordo kožni komadi. Istovremeno su veliki hit, a super pašu uz gotovo sve te će donijeti inovativan izgled svakoj kombinaciji.

Ako želite eksperimentirati, dodajte neki od kožnih dodataka. Kožna torba, trendi ruža oko vrata ili čak rukavice mogu dodati zanimljiv naglasak vašem izgledu. I ne zaboravimo na detalje na Mona kožnim komadima – to su sitnice koje čine veliku razliku.

Mona editorijal
Smeđa kožna jakna s cvijetom, zelena midi kožna suknja (Mona)
Mona editorijal
Mona editorijal

Naglasak je na ramenima

Stavimo kožu na trenutak na stranu. Ova jesen rezervirana je i za bold shoulders. Stvorite glamuroznu i atraktivnu kombinaciju stavljajući naglasak na ramena. Birajte klasične bezvremenske komade s modernim twistom poput suvremene bomber jakne s predimenzioniranim ramenima. Svestrano se kombinira u raznim stilovima i prigodama, a njen inovativan dizajn pruža zanimljivu i upečatljivu notu svakoj kombinaciji. Kombinirajte ju sa sofisticiranim hlačama na crtu, svilenom košuljom i cipelama u špic za poslovni dan, dok svakodnevnu kombinaciju kreirajte s trapericama ravnog kroja i koledžicama. Effortless i chic, samo uz Monu.

Mona editorijal
Bomber jakna s naglašenim ramenima, bijela košulja (Mona)
Mona editorijal
Mona editorijal

Otmjeno žensko odijelo koje svi želimo

Postignite sofisticiran i otmjen izgled sa svevremenskim modnim klasikom – ženskim odijelom. Mona kolekcija nas je ostavila u šoku s najnovijim kožnim komadima, ali ovo svestrano odijelo uzima zlatni pehar! Radi se o crnom odijelu koji krase trendi tanke prugice. Donji dio čine hlače trapez kroja koje su doživjele comeback ove sezone, a gornji dio čini strukirani sako s naglašenim ramenima. Savršen formalni look za svakojake prigode – posao, event ili noćni izlazak. Za ležerniju i opušteniju verziju zamijenite sako s matching cropped bomber jaknom.

Za noćni izlazak odaberite poluprozirnu asimetričnu haljinu midi dužine. Kombinirajte ju sa ženstvenim štiklama u špic te matching blejzerom, a cvjetni dodatak kombinirajte po vlastitoj želji. Dodajte omiljenu Mona torbicu, naš favorit je klasičan crni model s isprepletenom kožom. Chic klasik koji ćete kombinirati svakodnevno.

Za hrabre ljubitelji inspirativnih i slojevitih kombinacija, sve navedene komade možete kombinirajte zajedno unutar jednog outfita!

Mona editorijal
Asimetrična prugasta midi haljina, prugasta bomber jakna, prugasti sako, trapez hlače i torbica (Mona)
Mona editorijal
Mona editorijal

Sve navedene odjevne komade možete pronaći u Mona trgovinama ili na službenoj online stranici, ako nisu rasprodani! Posjetite i najnoviju, šestu Mona trgovinu koja se nalazi u Splitu, u Joker Mallu. Popis ostalih, vama najbližih, poslovnica pronađite ovdje.

Učitati još
Zatvori