Kourtney Kardashian je odabrala najbolje ‘feel good’ poklone – među njima i jedan hrvatski

Kourtney Kardashian je odabrala najbolje ‘feel good’ poklone – među njima i jedan hrvatski

2007. godine s emitiranjem je počeo novi reality show Keeping up with the Kardashians koji nam je otvorio vrata u sve zgode i nezgodne jedne velike i lude obitelji iz Kalifornije. Iako je odmah izazvao veliki interes američke i svjetske TV publike, prije četrnaest godina nitko nije mogao pretpostaviti u kakav će se fenomen pretvoriti. Kao njegove glavne zvijezde od početka su se istaknule tri sestre – Kim, Khloé i Kourtney. Oko svojih imena, sestre su izgradile moćne i prepoznatljive brendove koji ističu njihov stil i njihove interese. Kim se pronašla u svijetu make upa i mode, Khloé u svijetu fitness i organizacije, dok je Kourtney postala prava trendseterica u svijetu wellnessa. Zbog interesa prema wellnessu i well-beingu, Kourtney je 2019. godina pokrenula online portal Poosh.

Njegovo ime inspirirano je njezinom kćerkom Penelope, a njegov sadržaj pokriva sve teme vezane uz zdravi životni stil – od najboljih proizvoda do praktičnih savjeta. Poosh svakodnevno prate milijuni čitatelja diljem svijeta, a ususret blagdanima, Kourtney i Poosh tim pripremili su izbor najboljih poklona koje ove sezone možete pokloniti drugima i samima sebi.

Prigodnog naziva ‘Feeling good for the holidays’, Poosh blagdanska poklon kutija krije sve što nam treba kako bismo se ovih blagdana osjećali dobro. Među pažljivo odabranim proizvodima, Kourtney i Poosh tim izdvojili su i jedan hrvatski proizvod – Bellabeat Ivy pametnu narukvicu.

Ovo je jedan od najboljih poklona po izboru Kourtney Kardashian

Unutar Poosh blagdanske poklon kutije, Kourtney i Poosh tim istaknuli su nekoliko fitness favorita. Upravo se među njima istaknula i Ivy pametna narukvica s potpisom hrvatskog brenda Bellabeat.

U YouTube videu u kojem je predstavila svaki od proizvoda iz ‘Feeling good for the holidays’ blagdanske poklon kutije, Kourtney je istaknula da je, uz novi outfit za vježbanje, Bellabeat Ivy narukvica upravo ono što će nas potaknuti i motivirati na zdrave promjene u novoj godini.

Uz Kourtney, Bellabeat Ivy obožavaju i Kim i Khloé koje su, baš poput Kourtney, velike entuzijastice kada je riječ o vježbanju i zdravom životnom stilu. Uz sestre Kardashian, model Miranda Kerr, glumica Gabrielle Union i TikTok zvijezda Addison Rae samo su neke od poznatih obožavateljica ovog Bellabeat bestsellera.

Kako veliki uspjeh komentiraju u Bellabeatu?

Moram priznati kako ova godina završava u revijalnom tonu. Dućani koje smo otvorili u Parisu i Amsterdamu i Berlinu, samo su najavili spektakle koje smo napokon dočekali. Ponosni smo što je baš Ivy dospio u ruke najpoznatijih žena na svijetu i što su baš one prepoznale benefite u tome da se inovativnom tehnologijom i analizom zdravstvenih podataka služe u svrhu otkrivanja i poboljšanja vlastitih životnih navika.”, objasnio je osnivač Bellabeata Sandro Mur.

“Sretni smo što žene diljem svijeta shvaćaju koliko je važno obratiti pozornost na sebe, svoje zdravlje i svoj wellness. Sve što radite u danu, svaka vaša aktivnost, svaki vaš stres, svaka vaša sreća, odjednom poprimaju dublje značenje. IVY pametan nakit daje dublje značenje svakom vašem pokretu i svakom vašem osjećaju.”, dodala je suosnivačica brenda Urška Sršen.

Zašto je baš Bellabeat Ivy privukla njihovu pažnju i osvojila ih na prvu?

BELLABEAT IVY

Upoznajte Bellabeat Ivy koji obožavaju celebrity zvijezde

Bellabeat Ivy predstavlja pravu inovaciju u svijetu fitnessa i tehnologije. Ova pametna narukvica za praćenje zdravlja stvorena je isključivo za žene kako bi im pomogla da žive u skladu sa svojim ciklusom, tijelom i umom. Kako bi zadovoljila baš sve želje i potrebe moderne žene, Bellabeat Ivy pametna narukvica ističe se i zapanjujućim dizajnom koji je inspiriran luksuznim nakitom, a dolazi u nekoliko različitih kombinacija boja.

Ivy možete od jutra do večeri, a da pritom ne propustite pratiti sve svoje vitalne znakove. Ivy danonoćno prati zdravlje i životne navike žena i pokazuje prikupljene podatke putem svoje mobilne aplikacije. Uređaj prati vitalne zdravstvene podatke, životne navike i ciklus, pružajući savjete za usmjeravanje žena da bolje upoznaju svoje tijelo i ostvare optimalnu dobrobit.

Najuzbudljiviji dio do sada je to što su svi podaci povezani sa ženskim ciklusom. Kroz opciju My diary, Ivy bilježi menstrualni ciklus kroz raspoloženje, simptome i još mnogo toga, kako bi žene uvijek bile svjesne svake faze svog ciklusa.

Najbolje od svega, uz Ivy dobivate i besplatno Coach Premium članstvo koje funkcionira kao vaš osobni vodič-trener, a sve na temelju Bellabeatovog medicinskog tema koji stoji iza svih sadržaja u aplikaciji. Trener uključuje ženski mjesečni ciklus kao temeljnu bazu za svoje uvide i preporuke – pomno prati faze menstrualnog ciklusa kako bi pružio personalizirani holistički wellness sadržaj. To znači da konačno postoji vodič koji ženama može predložiti što jesti, vježbati ili koju meditaciju odraditi u svakoj fazi ciklusa.

U nastavku pogledajte Poosh YouTube video i otkrijete zavidno društvo najboljih wellness i feel good proizvoda među kojima se našla Bellabeat Ivy pametna narukvica, a više informacija o ovoj genijalnoj pametnoj narukvici pronađite na bellabeat.com.

Foto: YouTube, Instagram, Bellabeat

Učitati još
Zatvori