Upoznajte COLEWOS – novi hrvatski brend čiji su modeli kreirani da traju godinama

Upoznajte COLEWOS – novi hrvatski brend čiji su modeli kreirani da traju godinama

Hrvatska modna scena sve je raskošnija, a jedno od novih modnih imena koje smo otkrili i koje morate upoznati je COLEWOS.

COLEWOS je nastao kao rezultat dugogodišnje ljubavi prema modi, a koja je kroz godine razvijena posebno u smjeru ljubavi prema skandinavskom stilu odjevanja. Cilj brenda je ponuditi bezvremenski dizajn odjeće koja ne diktira vrijeme nošenja, koja nije stvarana pod utjecajem trendova, koja je rađena od kvalitetnih i prirodnih materijala te koja je u potpunosti proizvedena u Hrvatskoj.

COLEWOS odjeća je dizajnirana za modernu ženu sa stavom koja voli klasiku i bezvremenski stil. Za ženu koja ne podliježe sezonskim trendovima.

U kontekstu bezvremenske mode, svaka žena želi komad odjeće koji može godinama nositi, u kojem se osjeća udobno i koji lako može ukombinirati u ostale odjevne predmete iz svog ormara. Iz tog razloga posebnu važnost pridajemo odabiru materijala od kojih izrađujemo naše kreacije. Naš cilj je proizvesti odjeću koja ne diktira vrijeme nošenja, koja se može uklopiti u dnevnu pa i večernju kombinaciju., otkrila nam je Ivana, osnivačica i dizajnerica.

COLEWOS kolekcija za jesen/zimu 2021.

COLEWOS stil prije svega prati funkcionalnost, udobnost i praktičnost.

Za našu prvu kolekciju EIS za sezonu jesen/zima 2021., izabrali smo odjevne predmete u kojima će se svaka žena isticati. Elegantnom stilu bluza i haljina, dodali smo dozu klasike kroz veste, kardigane i majice, ali i dozu sportskog stila koji utjelovljuju Bobi trenirke. Naravno, nismo izostavili ni apsolutni „must have“ traper.

Pri kreiranju prve COLEWOS kolekcije, posebna pažnja posvećena je odabiru materijala.

Mi brinemo za okoliš i izuzetno nam je važno da i naši partneri razmišljaju u istom smjeru. Materijali koje biramo moraju biti proizvedeni u EU, moraju biti prirodni, ECO ili reciklirani.

Prvu COLEWOS kolekciju pogledajte na web stranici colewos.com, a svaki od modela isprobati možete u COLEWOS showroomu na adresi Radićeva 25 u Zagrebu.

Foto: COLEWOS

Učitati još
Zatvori