Kissa Beachwear je novi brend kupaćih kostima kojeg je pokrenula Hrvatica

Kissa Beachwear je novi brend kupaćih
kostima kojeg je pokrenula Hrvatica

Čini se kao da se skoro svakog dana upoznajemo s nekim novim brendom kupaćih kostima, no rijetki su posebni kao što je to slučaj brenda Kissa Beachwear, koji je uvelike inspiriran Hrvatskom i njenom prelijepom obalom. Kissa Beachwear je još vrlo mlad brend, kojeg je pokrenula Martina Corak, iz ljubavi prema modi, ali i rodnoj zemlji. Sa svojom prvom kolekcijom, predstavio se čak i na Monte Carlo Fashion Weeku, pa nije trebalo proći dugo da ovi badići postanu zamijećeni.

U procesu dizajniranja, Martina je spojila ženstven, samouvjeren i moderan dizajn s pomno osmišljenim krojevima, koji su funkcionalni i lijepo oblikuju žensku figuru. Rezultat su modeli koji ženama osiguravaju maksimalnu udobnost i stil te im omogućuju da se osjećaju ugodno, ali i zavodljivo.

Kolekcija inspirirana kristalno čistim morem i dugim obalama Jadranskog mora, sastoji se od šest bikinija i tri jednodijelna kupaća kostima. U ponudi su badići Sveti Klement, Ilovik, Brač, Lokrum, Pag, Vis, Brioni, Hvar i Kornati. U izradi, koja sve odvija u Italiji, korišteni su vrhunski materijali kao što je najfinija talijanska likra, kako bi sami kupaći kostimi omogućili komfor, kvalitetu, dugotrajnost i užitak nošenja. Oni naposljetku ne blijede tako lako, ne gube elasticitet, niti na njih utječu morska voda i klor. Web shop brenda posjetiti možete ovdje.

Foto: Kissa Beachwear

Učitati još
Zatvori