Priča iza neočekivanog looka Kendall Jenner o kojem danas svi govore
Priča iza neočekivanog looka Kendall Jenner o kojem danas svi govore

Priča iza neočekivanog looka Kendall
Jenner o kojem danas svi govore

Kendall Jenner više se puta dokazala kao žena kojoj baš sve dobro pristaje, a čak su i članovi njezine obitelji više puta izjavili kako smatraju da je Kendall ‘sestra s najboljim modnim stilom’.

Ovih dana o najbolje plaćenoj manekenki nove generacije pisalo se zbog prekida dvogodišnje veze s košarkašem Devinom Bookerom, a jutros su društvene mreže zatrpale njezine fotografije u nesvakidašnjem outfitu u kojem je zablistala puna samopouzdanja.

Sa zadovoljnim osmijehom i velikim buketom suncokreta u rukama, Kendall je prošetala ulicama Los Angelesa, dajući kompletnom tamnom outfitu, toliko obožavanom u svijetu mode, novo lice.

Crne najlonke u fokusu

Naime, iz studija u kojem je snimala kampanju za modni brend FWRD, za koji radi kao kreativna direktorica, Kendall je izašla odjevena u crno od glave do pete, uz jedan zanimljiv detalj – bez suknje ili hlača. Uz crne najlonke od 40 dena, Kendall je odjenula bijelu majicu, kratku crnu vestu i crne gaćice, a sve je zapečatila crnim sling-back cipelama s potpeticom, sunčanim naočalama u stilu devedesetih i hit-torbicom modela Sardine, s potpisom Bottega Veneta.

Torbica Sardine, Bottega Veneta
Torbica Sardine, Bottega Veneta

“Imala sam ovakve noćne more” i “Čini mi se da je nešto zaboravila” neki su od komentara koje su ispod fotografija  naredale brojne obožavateljice mladog supermodela, dok su drugi zaključili kako slavnoj manekenki i ovakav neobičan stajling odlično pristaje.

Zanimljiv modni izbor ima dobro objašnjenje

Ipak, odvažnu crnu kombinaciju s najlonkama u prvom planu nije osmislila sama Kendall. Riječ je o looku iz proljetno/ljetne kolekcije modne kuće Bottega Veneta za 2023. godinu, nastale pod kreativnom palicom dizajnera Matthieua Blazyja.

Čini se da se talijanska luksuzna talijanska kuća sa sjedištem u Milanu ove se odlučila fokusirati na zvijezde s A-liste: nekoliko dana prije no što je Kendall prošetala u najlonkama, glumica Margot Robbie pojavila se na crvenom tepihu dodjele nagrada Governors Awards u zelenoj haljini s njihovim potpisom te tako objavila da je njezina suradnja s kućom Chanel došla kraju.

Foto: Profimedia, Bottega Veneta

Učitati još
Zatvori