Kendall Jenner nosi najljepši nakit u novoj Messika kampanji

Kendall Jenner nosi najljepši nakit u
novoj Messika kampanji

Pariška draguljarska kuća Messika otkrila je novo lice kampanje za 2022. – Kendall Jenner. Valerié Messika, osnivačica tvrtke, sastala se s modelom na jugu Francuske, u St. Tropezu, kako bi snimili novu kampanju inspiriranu suncem u režiji Chrisa Collsa, koji je poznat po svojim suradnjama s brendovima poput Moncler, Victoria Beckham i Saint Laurent.

Kendall Jenner je novo lice Messika nakita

Ostajući vjerna svom instinktu da pronađe ženu koja najbolje odražava duh brenda, Valerié Messika je odabrala Kendall Jenner kao novo lice kampanje. Ona utjelovljuje Messika ženu, njezinu slobodnu i modernost. „Žene me inspiriraju kroz svoju individualnost. Vidim Kendall kao inkarnaciju alfa žene: misteriozna, slobodna i u kontroli nad svojom sudbinom“, rekla je Messika. „Ona je jaka i utjecajna žena. Jedna od top modela i odraz novih generacija.“

Kako bi snimio ovu slobodnu ženu, australski fotograf Chris Colls kombinira estetiku i pokret, odražavajući istinsku ženstvenost. Ovom kampanjom draguljarska kuća Messika potvrđuje svoju snažnu povezanost sa ženama. Nakit Messika lako se nosi i kombinira, tako da žene mogu živjeti svaki trenutak baš onako kako žele. Sve dijele jednu ambiciju – odisati samopouzdanjem kako bi se osjećale slobodno.

Sunce i plaža kao inspiracija

Slike kampanje prikazuju Kendall u bazenu i uz ocean kako nosi odjeću poput crnog bodija dugih rukava od neoprena, sportske odjeće i dvodijelnih kupaćih kostima dok pozira s jedinstvenim komadima nakita, uključujući prsten Move Uno Pavé, personalizirajuću narukvicu My Move i komade nakita iz prepoznatljivih kolekcija Move Noa i Move Romane.

Ono što je zanimljivo je da je Kendall Jenner bila ljubitelj brenda i prije ove suradnje te je nerijetko mogla biti viđena kako nosi dijamantne komade nakita prepoznatljivih kolekcija.

„Iznimno sam sretna jer me Valerié odabrala za ovu novu kampanju. Njen nakit oduvijek me podsjećao na ljepote Pariza, moj nadraži grad! Tijekom snimanja imala sam mogućnost diviti se raznim prekrasnim komadima nakita koji su mi omogućili uvid u stručnost draguljarske kuće koja se vidi u svakom detalju.“

Nakit draguljarske kuće Messika dostupan je i u Zagrebu u butiku Mamić 1970 u Ulici Frane Petrića 7.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori