Kate Middleton oduševila u ružičastoj haljini brenda kojeg obožavaju modne trendseterice

Kate Middleton oduševila u ružičastoj haljini brenda kojeg obožavaju modne trendseterice

Kate Middleton i princ William trenutno su u kraljevskom posjetu Karibima povodom kraljičinog platinastog jubileja. U svom posjetu, kraljevski par prisustvovao je i posebnom prijemu koji je priredio guverner Belizea u ruševinama Maja u Cahal Pechu, a koji je slavio najbolje od kulture Belizea. Za tu posebnu priliku, Kate Middleton oduševila je svojim odabirom duge haljine ružičaste boje.

Ružičasta haljina koja je oduševila sve

Vojvotkinja od Cambridgea navikla je da cijeli svijet prati svaki njezin korak, a njezine odjevne kombinacije uvijek su one koje plijene puno pažnje. Odmjerene i elegantna, Kate gotovo uvijek igra na sigurno, sljedeći sve kraljevske protokole kada je o odijevanje riječ. Ipak, s vremena na vrijeme, Kate nas iznenadi odvažnijim modnim odabirima. Od nošenja odjevnih komada s potpisom high street brendova poput Zare i Massima Duttija u kraljevskoj obitelji do ponavljanja kombinacija. Posljednji odvažni modni izbor vojvotkinje od Cambridgea je duga šljokičasta haljina ružičaste boje. Iza haljine kojom je oduševila svijet nalazi se jedan od njezinih omiljenih modnih brendova, britanski brend The Vampire’s Wife.

Poznat po svojim romantičnim haljinama s trendi pomakom, The Vampire’s Wife brzo je postao favorit u garderobama modnih trendseterica. Njihove haljine nosile su hollywoodske zvijezde poput Sienne Miller, Jennifer Aniston i Dakota Johnson, a među njegovim brojnim poznatim obožavateljicama nalazi se i vojvotkinja od Cambridgea.

Kate Middleton već je nosila brojne kreacije brenda, od kojih se ističe zelena haljina midi dužine koju je nosila u posjetu Dublinu. Novi The Vampire’s Wife moment Kate je imala u posjetu Belizeu. Maxi silueta i statement rukavi, jarka ružičasta boja i šljokice kombinacija su iza haljine koja osvaja na prvi pogled. Kate ju je spojila s velikim naušnicama, crno-bijelom clutch torbom i srebrnim Jimmy Choo sandalama, dok je make up ostao neutralan, a kosa uredno prebačena na leđa, s razdjeljkom na sredini.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori