Karla trgovine imaju novi web shop

Karla trgovine imaju novi web shop

OTKRIJTE NOVU WEB TRGOVINU www.karla.hr

Nova modna platforma www.karla.hr omogućuje vam pregledniju, sadržajniju i funkcionalniju online kupovinu omiljenih svjetskih brendova. Ne propustite je posjetiti već danas, sastaviti svoju «listu želja» i iskoristiti besplatnu dostavu u sve dijelove Hrvatske.

„Izuzetno smo ponosni na naš novi web shop. Uz prekrasan novi dizajn, sada ćete lakše pronalaziti ono što Vas zanima, čitav proces kupnje je postao jednostavniji i brži. Još uvijek radimo na unaprijeđenom sustavu filtriranja i pretraživanja proizvoda, a krenut ćemo i s boljim i detaljnijim fotografijama proizvoda. Sve to donosi novi karla.hr webshop, a mnogo novosti planiramo i u skoroj budućnosti.“, izjavili su iz Karla tima.

Od sada na www.karla.hr možete pronaći pregledniju i sadržajniju ponudu, koja omogućuje lakše i brže pretraživanje, a moći ćete sastaviti i vlastitu „listu želja“. U par klikova, iz udobnosti vašeg doma, kupovina putem www.karla.hr bit će pravi užitak zbog jednostavnijeg naručivanja i plaćanja, te besplatne dostave. Moderan dizajn same web trgovine u potpunosti je responzivan, tj. prilagođen prikazu na pametnim telefonima i tablet računalima.

Karla je već više od dva desetljeća vodeća trgovina obuće i modnih dodataka luksuznih brendova prisutna u svim većim gradovima Hrvatske – Splitu, Zagrebu, Zadru, Rijeci i Dubrovniku, te kao takva kontinuirano prati trendove i svjetske novitete kako u modi, tako i u odnosu s klijentima.

Posjetite www.karla.hr gdje god se nalazili i prepustite se čarima online kupovine omiljenih modnih dodataka.

Učitati još
Zatvori