Karla slavi 30. rođendan uz prigodno sniženje

Karla slavi 30. rođendan uz
prigodno sniženje

Karla trgovine luksuznim modnim dodacima slave trideseti rođendan i daruju prigodno, rođendansko sniženje. Već tri desetljeća na poznatim adresama u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru i Dubrovniku mogu se pronaći najnoviji modeli iz aktualnih kolekcija priznatih dizajnera za kojima žude fashionistice diljem svijeta.

Karla rođendansko slavlje uz odlične popuste

Povodom jubilarnog rođendana, Karla daruje 30% popusta u svim trgovinama od četvrtka do nedjelje (od 18. do 21. lipnja) te u web trgovini karla.hr u nedjelju i ponedjeljak (21. i 22. lipnja) uz kod BDAY30.

Nadahnute novom, ljetnom kolekcijom neodoljivih Coccinelle torbica  – Anita Dujić, Anastazija Makjanić i Dora Predojević su za Karlin rođendanski koktel vješto kombinirale Twinset odjeću i sandale s potpisom omiljenih dizajnera. Anita i Anastazija oduševile su se Coccinelle torbicama Beat i Marvin, koje posebno ovog ljeta dolaze u šarmantnoj kombinaciji kože i jute, u raznim veličinama te veselim bojama. Dora nije mogla odoljeti bezvremenskoj Arlettis Mignon torbici, u čije ćete se ljetne boje i printeve zaljubiti na prvi pogled. Nadahnite se opuštenim ljetnim lookovima i ne propustite proslaviti jubilarni rođendan uz 30% popusta u svim Karla i Twinset trgovinama, uključujući i web trgovinu.

Za više informacija posjetite www.karla.hr

Foto: Studio Exlumine

Učitati još
Zatvori