Karla edit: 5 outfit ideja iz ormara Anje Dujaković

Karla edit: 5 outfit ideja iz
ormara Anje Dujaković

U novom izdanju Karla edita gošća urednica je posebna, odvažna i obrazovana, a modno inspirativna Anja Dujaković čiji ženstveni stil osvaja lajkove brojnih pratitelja na Instagramu i TikToku. Nadahnuta sunčanim i toplim danima, @ania_ddd kreirala je pet neodoljivih modnih recepata za profinjeni look obojen veselim proljetnim koloritom koji donosi toliko željeno vedro raspoloženje. Psihologinja i marketingašica, Anja je pažljivo birala komade iz nove Twinset Actitude i glavne kolekcije kako bi se savršeno sljubili s modnim dodacima iz Karla trgovina – torbicama i cipelama s Loriblu, See by Chloé, Fabio Rusconi, Coccinelle, Elvio Zanon potpisom. Jer proljeće je vrijeme za novi početak i modno buđenje!

Stiglo je modno proljeće

„Tijekom jeseni i zime uglavnom nosim neutralne kombinacije – krem, crno, sivo i maslinasto,ali zato dolaskom proljeća moj ormar oživi. Trenutno jako volim zelenu boju, kao i traper komade, a uživam kombinirati i pastelne boje. Inspiraciju uglavnom pronalazim na Instagramu kod raznih modnih influencerica ili na Pinterestu. Volim lijepu odjeću, jednostavne komade te spajati eleganciju i nove trendove. Također, nastojim kupovati nosive komade dobrog kroja i kvalitetnog materijala“, objašnjava Anja pozadinu svog prepoznatljivog stila.

Anja ovu modnu sezonu vidi u bogatim pastelnim bojama, naglašenim zlatnim i srebrnim nakitom, te začinjenu zanimljivim modnim dodacima, a sigurna je da će efektne sandale u boji biti apsolutni modni hit sezone.

Anja kaže kako joj nije bio problem naći inspiraciju u Twinset i Karla trgovinama jer „Volim jednostavne i nosive komade te ženstvene outfite koji ističu figuru. Svi već znaju da mi je najdraži odjevni komad odijelo, klasičnih imam puno pa sam ovog puta izabrala jedno „neklasično“ laneno u boji fuksije. Inače me često možete vidjeti u monokromatskim kombinacijama, zato sam osim odijela izabrala i traper komplet. Twinset baloner koji je apsolutni «must-have» proglašavam pobjednikom i najboljim ulovom dana jer je nosiv na svečane i na svakodnevne lookove, ima zanimljive detalje i totalno je moj stil. Osim toga, izabrala sam jednu dnevnu varijantu pletene haljine boho stila te jednu metalik mini haljinu zbog koje jedva čekam dogovoriti izlazak s curama“.

Karla edit: 5 proljetnih outfit ideja

Pet modnih recepata lako je kombinirati, a inspiraciju potražite u nastavku.

Uz laneno odijelo u boji fuksije Anja je odabrala ručno rađene Loriblu slingbacksandale na petu ukrašene kristalićima i neutralnu Twinset torbicu u pastelno ružičastoj nijansi koja je umirila ovu vibrantnu kombinaciju.

TWINSET HLAČE / TWINSET BLEJZER / TWINSET TORBA / LORIBLU SANDALE

Twinset traper komplet – jaknu i hlače, s lakoćom je transformirala u kombinaciju za večernji izlazak uz pomoć Loriblu natikača na petu s kristalnim remenčićima i Coccinelle Marvin torbice u elegantnoj nijansi sive.

TWINSET JAKNA / TWINSET TRAPERICE / COCCINELLE TORBA / LORIBLU NATIKAČE

Boemska modna rapsodija dolazi upletena u Twinset bijelu haljinu s resicama, uz ikonu iz See by Chloé kolekcije – Mara torbicu i zlatne Fabio Rusconi sandale s remenčićima na elegantnu petu. Ljeto živi u ovoj kombinaciji!

TWINSET HALJINA / SEE BY CHLOÉ TORBICA/ FABIO RUSCONI SANDALE

Šlag na tortu je look koji neodoljivo podsjeća na popularni Seks i grad, a spaja naizgled nespojivo – Twinset metalik mini haljinu ljubičaste boje i upečatljive Loriblu sandale u metalik zelenoj, ukrašene zelenim predimenzioniranim kristalima i elegantnom potpeticom od osam centimetara.

TWINSET HALJINA / SARA BURGLAR TORBA / LORIBLU SANDALE

Zanimalo nas je zašto je Anja odabrala baš ove modne dodatke pa nam je odgovorila „Svi koji me poznaju znaju da posebnu ljubav gajim prema torbicama i cipelama. Za večernje kombinacije obožavam zlatne, srebrne ili smeđe sandale, a ovog proljeća sam iznenadila samu sebe te izabrala zelene i roza Loriblu sandale na petu. Oduševila sam se čim sam ih vidjela. Iako su svečane i vrlo efektne, mislim da ću ih nositi vrlo često jer podignu svaki klasični look i sigurna sam da će za njima poludjeti sve žene! Što se torbica tiče, najčešće biram klasične modele, ne kupujem trenutne trendove. Već neko vrijeme See by Chloé je moj no. 1 izbor torbica za svaki dan. Iznenadila sam se odličnim izborom ovog branda u svim Karla trgovinama“.

Sve modele iz Karla edita potražite u web-trgovini na karla.hr ili u Twinset i Karla trgovinama u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru i Dubrovniku.

Kreativna direktura i styling: Anja Dujaković
Fotografije: Matko Huđ
Odjeća: Twinset Hrvatska
Modni dodaci: Karla

Učitati još
Zatvori