Journal x Adrialeće giveaway: Osvojite trendi naočale za sebe i za najbolju prijateljicu

Journal x Adrialeće giveaway: Osvojite trendi naočale za sebe i za najbolju prijateljicu

Zakoračili smo u listopad, ružičasti mjesec koji je tradicionalno posvećen borbi protiv raka dojke. Kako bi promovirali važnost prevencije i mogućnosti ranog otkrivanja, kao i potrebu da se na vrijeme počnemo brinuti o svom zdravlju, brojni brendovi svake se godine na različite načine uključuju u podizanje svijesti o važnosti prevencije i ranog otkrivanja raka dojke. Jedan od njih ove je godine i tvrtka Adrialeće.

U suradnji s njima, donosimo odlično darivanje posvećeno upravo ženama!

Omiljeni online shop za kupovinu leća i naočala

Tvrtka Adrialeće je s prodajom kontaktnih leća počela sredinom 2007. godine. Zahvaljujući visoko kvalitetnoj usluzi, dobroj organiziranosti te brzom odgovoru na sve potrebe svojih klijenata i brzoj dostavi, stekli su puno iskustava te pridobili povjerenje kupaca, koju smo tijekom svih ovih godina uspjeli i zadržati. 

Uz kontaktne leće i druge medicinske proizvode za njegu leća s kojima je sve počelo, Adrialeće danas u svojoj ponudi ima i korekcijske naočale i sunčane naočale s potpisom najpoznatijih svjetskih proizvođača. Jedan od njih je Crullé čije naočale, u suradnji s Adrialećama, poklanjamo jednoj čitateljici i njezinoj najboljoj prijateljici!

Journal x Adrialeće giveaway

U suradnji s Adrialećama, jednu čitateljicu darujemo sa sunčanim ili korekcijskim naočalama u vrijednosti do 100€ iz adrialece.hr outleta (brend po želji). Pripremili smo i jedne Crulle korekcijske naočale po želji za najbolju prijateljicu. U sve naočale moguće je staviti dioptriju ili blue blocker zaštitu od plave svjetlosti (ako osoba nema dioptriju).

Ovaj giveaway je završen 11. listopada 2021.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori