Journal Summer Giveaway: Prahir Fine Jewellery poklon bon od 1.000 kuna

Journal Summer Giveaway: Prahir Fine
Jewellery poklon bon od 1.000 kuna

Kao detalj koji svaku odjevnu kombinaciju čiji još boljom i posebnijom, nakit se uvijek ističe na listi najpoželjnijih i najpopularnijih modnih dodataka. Kako bismo u vašu kolekciju nakita i svakodnevne kombinacije unijeli dozu luksuza i elegancije, u suradnji sa Prahir Fine Jewellery, u novom izdanju Journal ljetnog darivanja pripremili smo poklon bon od 1000 kuna koji možete iskoristiti kako biste pronašli onaj savršeni novi modni dodatak.

Najsjajniji detalj za svaku kombinaciju

Potraga za najljepšim komadima nakita uvijek nas vodi na jednu adresu – Prahir Fine Jewellery. Zlatni, srebrni i dijamantni nakit zagrebačka obitelj Prahir kreira već više od pola stoljeća. Virtuozne kolekcije oplemenjene ljubavlju i nježnošću stvaranja, inspirirane elegancijom i glamurom nekih davnih vremena odraz su višegodišnjeg rada i kombinacije vrijednih majstorskih ruku i moderne tehnologije iz radionice luksuza obitelji Prahir.

Za ljetnu sezonu, obitelj Prahir kreirala je još jednu sjajnu modnu priču. Pod nazivom Summer Siesta, Prahir Fine Jewellery kolekcija za ljeto 2021. donosi efektne komade koji se mogu se nositi i na dnevne i na večernje kombinacije, a prekrasna nijansa žutog zlata odlično će izgledati na već preplanuloj koži. Kolekcija se sastoji od različitih veličina naušnica, ogrlica s medaljonima, prstenja i narukvica koje se mogu nositi zajedno u formi slojevitog stiliziranja ili kao jedinstveni, upečatljivi komadi koji zasigurno neće proći nezapaženo.

Nova Prahir Fine Jewellery kolekcija poziva na odvažnost prilikom odabira nakita te na opuštenost i neopterećenost u njegovom kombiniranju jer u nakitu ne vrijedi pravilo „manje je više”.

Journal x Prahir giveaway

Kako biste začinili svoj ljetni ormar i svakoj ljetnoj kombinaciji dali onaj još bolji, posebniji i sjajniji izgled, u suradnji s zlatarnicama Prahir, jednoj sretnici ili sretniku poklanjamo poklon bon u vrijednosti od 1000 kuna.

Ovaj giveaway je završen 9. kolovoza 2021.

Učitati još
Zatvori