Journal Summer Giveaway: Savršena ljetna haljina s Link by Ogi potpisom

Journal Summer Giveaway: Savršena ljetna
haljina s Link by Ogi potpisom

Journal Summer Giveaway Link by Ogi haljina

Ispred nas je još nekoliko divnih ljetnih tjedana, a sve što nam treba je ona savršena ljetna haljina u kojoj ćemo ih provesti. U suradnji s poznatom hrvatskom modnom dizajnericom Ogi Antunac koja stoji iza modnog brenda Link by Ogi, u novom Journal ljetnom darivanju jednu sretnicu razveselit ćemo Link by Ogi haljinom koja je kreirana po mjeri ljetnih dana.

Savršena ljetna haljina

Za ljeto 2021., dizajnerica Ogi Antunac je za svoj brend Link by Ogi predstavila jednu od svojih najboljih kolekcija dosad. Nastala kao intimna priča Ogine ljubavi prema moru i brodovima, Link Yachting kolekcija savršeno prenosi karakter i atmosferu ljetnih dana u efektnim odjevnim komadima. Za ovu posebnu kolekcija, dizajnerica je dizajnirala i poseban limited edition print: Sail away with Link i geografskom koordinatom New Yorka. Zašto baš New York? “Oduvijek sam maštala da jedrilicom uplovim u New York. Nažalost ovu godinu iza nas mogli smo samo maštati o tome, ali ipak kad stavite prst u more spojeni ste s cijelim svijetom.”, istaknula je dizajnerica.

Link Yachting kolekcija ponudila je sve što možemo poželjeti u ljetnom ormaru – prozračni kaftan, efektni komplet i onu savršenu ljetnu haljinu.

Kreirana za uživanje u sunčanim i toplim ljetnim danima, haljina BURA osvojila nas je na prvi pogled. Od prozračnog lana, u vječno privlačnoj bijeloj boji i s efektnim detaljima koji joj daju moderan izgled, haljina BURA je ugodna i jednostavna za nošenje.

Journal Summer Giveaway Link by Ogi haljina

Journal x Link by Ogi giveaway

U suradnji s modnom dizajnericom Ogi Antunac, jednoj sretnici darujemo Link by Ogi BURA haljinu (veličina M).

Ovaj giveaway je završen 06. kolovoza 2021.

Journal Summer Giveaway Link by Ogi haljina
Učitati još
Zatvori