Journal Summer Giveaway: Osvojite Replay torbu u lila boji

Journal Summer Giveaway: Osvojite
Replay torbu u lila boji

Talijanski premium brend Replay kroz godine i desetljeća postao je poznat po kvalitetnim i autentičnim traper komadima, u kojima su dosad odrasle brojne generacije. Posjedovati komad Replay traperica značilo je imati komad za vječnost, a osim denimweara koji ga je plasirao među modne legende, ovaj omiljeni brend unatrag nekoliko sezona osvaja nas i drugim asortimanom sa svojim potpisom.

Replay torbe osvajaju i klasičarke i trendseterice

Ženska odjeća Replay marke danas nam pruža priliku za jedinstven modni izričaj, a uz nju, veliku popularnost uživaju i Replay modni dodaci! Autentičnog duha i s prepoznatljivom kvalitetom, Replay asesoari u prvi plan ističu vrhunske torbice koje podjednako osvajaju i klasičarke i trendseterice diljem svijeta.

Replay torbice su moderne, ženstvene i s dozom stava, a napravljene su da traju godinama i da ih se baš nikada ne zasitite. Jednu takvu torbicu Replay poklanja čitateljicama i pratiteljicama Journala te se s ovim sjajnim modelom priključuje u naš veseli Journal Summer Giveaway!

Journal x Replay giveaway

Sve što morate napraviti kako biste osvojili ovu Replay torbu u lila boji je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @replay_hrvatska Instagram profil
  3. Komentirati koja vaša prijateljica bi također voljela sudjelovati u darivanju

*Darivanje postaje aktivno na Journal.hr Instagram profilu večeras u 20 sati!

Igramo se na Journal.hr Instagramu do subote, 14. kolovoza u 20 sati, a nakon toga ćemo izabrati dobitnicu i objaviti novo darivanje. Sretno!

Foto: Replay

Preporuka

Zatvori