Journal Summer Giveaway: Poklon bon u vrijednosti 1.000 kuna za De’llure nakit

Journal Summer Giveaway: Poklon bon u vrijednosti 1.000 kuna za De’llure nakit

Nakit koji prkosi trendovima i brzo odlazi s modnog pijedestala da bi se još brže na njega vratio… Nosile su ga naše bake i majke, nose ga modne urednice i poznate influencerice iz sezone u sezonu… Pretpostavljate, riječ je o zlatnom nakitu ili nakitu zlatnog sjaja koji će, prema najavama svjetskih modnih trendova, još dugo biti u fokusu svih outfita i zasigurno postati veliki jesenski modni trend.

Prekrasna kolekcija nakita koja odolijeva prolaznim trendovima i njeguje estetiku minimalizma dolazi nam iz De’llura. Njezino moćno ime „Innamorata“ u isto vrijeme slavi zaljubljenost u ljeto, dobru hranu i nakit, jednostavno – zaljubljenost u život!

De’llure nakit

Zlatni sjaj zarobljen u jednostavnim i elegantnim oblicima podiže opuštene ljetne kombinacije, ali  će se jednako dobro uklopiti u svaki jesenski outfit i zasigurno ukrasti pažnju svakog promatrača.

Kolekcijom dominiraju raskošne ogrlice, narukvice, prstenje i naušnice koje, nošene same ili u još uvijek popularnom „layeringu“, predstavljaju ultimativni hit koji iz sezone u sezonu ne silazi s ljestvice must have komada. 

Izrađena od nehrđajućeg čelika, kojemu je dodana 14 karatna pozlata, te upotpunjena poludragim kamenjem poput oniksa, malahita, akvamarina, apatita, lapisa i amazonita, cijela kolekcija je vrlo jednostavnog i profinjenog dizajna pa uobičajeno pravilo „manje je više“ u De’llure nakitu jednostavno ne vrijedi. Nanizane ogrlice, veliko prstenje s poludragim kamenjem u boji, nizovi naušnica i narukvica se odlično uklapaju u sve outfite te ga čine pravom poslasticom za sve zaljubljenice u nakit.

Nakit, kao najposebniji i najmoćniji začin svakog outfita koji pristaje svakoj prilici, pogledajte u De’llure u Arena Centru i uskoro u Z Centru.

Journal x De’llure giveaway

Kako bismo vam uljepšale zadnje dane ljeta i prve dane jeseni, udružile smo snage zajedno s brendom De’llure i darujemo vam poklon bon u vrijednosti od 1.000 kuna, kako biste mogle izabrati komade po svom ukusu i stilu.

Update: Sretna dobitnica je @do__stu.

Ovaj giveaway je završen 18. kolovoza 2021.

Foto: Dora Barker

Model: Isabella Rakonić

Frizura: Studio Marcela

Lokacija: Royal Resort Dubrovnik

Učitati još
Zatvori