Journal Summer Giveaway: Lykke mirisni medaljon s motivom paške čipke

Journal Summer Giveaway: Lykke mirisni
medaljon s motivom paške čipke

Lykke mirisni medaljoni inspirirani su ljepotama hrvatske baštine, a kreirani su s motivima našega kulturnoga blaga. Među različitim motivima medaljona posebno se ističe Lace of PagLykke mirisni medaljon koji je dobio posebno priznanje i proglašen je originalnim suvenirom grada Paga 2020. U Pagu su prepoznali njegovu vrijednost i originalnost, a s motivima paške čipke medaljon je pravo malo umjetničko djelo.

Nastao je u suradnji s paškom umjetnicom Vesnom Herendom i njegov razvoj trajao je gotovo tri mjeseca, upravo zbog sitnih detalja kojima obiluje paška čipka prema kojoj je medaljon i rađen, a koje su željeli vjerodostojno prenijeti.

Svoj Lykke mirisni medaljon s motivom paške čipke osvojiti možete i vi!

Posebnost ovih medaljona leži u njihovim hipoalergenim i antikorozivnim svojstvima zahvaljujući kojima ih možete nositi i na plažu bez straha od reakcije na koži. Čak i kada smo udaljeni od mora, toplog ljetnog povjetarca i prekrasnih zalazaka sunca, sam miris može nas ondje vratiti i potaknuti u nama najdublje tople emocije, te nam u trenu promijeniti raspoloženje na bolje.

Lykke personalizirani mirisni medaljon je nakit od kirurškog čelika s 18 karatnom pozlatom koji dolazi u kompletu s dva eterična ulja po vašem izboru i posebno kreiranim spužvicama različitih boja. Na spužvicu možete nanijeti eterično ulje ili omiljeni parfem i uživati u njegovom mirisu danima. U kompletu s ogrlicom dolazi i 10 raznobojnih spužvica za mirisni medaljon, koji će savršeno pristajati vašem stilu i trenutnom raspoloženju te odjevnim kombinacijama.

Zahvaljujući brendu, danas vas darujemo upravo Lykke mirisnim medaljonom s motivom paške čipke!

Ovaj giveaway je završen 11. kolovoza 2021.

Foto: Lykke

Učitati još
Zatvori