Journal Summer Giveaway: Osvojite svilenu spavaćicu hrvatskog brenda Ilks

Journal Summer Giveaway: Osvojite svilenu
spavaćicu hrvatskog brenda Ilks

U posljednjih nekoliko godina, kada pričamo o spavanju, sve češće pričamo o svili – i to s razlogom. Luksuzna na dodir i ugodna na koži, svila se istaknula kao savršeni odgovor na potragu za stvarima koje će poboljšati naš san.

Sve je započelo sa svilenim jastučnicama u kojima smo otkrili pozitivan utjecaj ne samo na naš san, već i na zdravlje naše kože i kose, a nastavilo se s drugim proizvodima od svile koji su transformirali naš odlazak na spavanje i od njega napravili poseban ritual.

A svakodnevne trenutke pretvorene u rituale za pamćenje omogućio nam je ilks, prvi hrvatski brend posvećen kreiranju proizvoda od najfinije mulberry svile. On je ovog ljeta predstavio svoje svilene spavaćice, koje su u kratkom roku privukle pozornost i osigurale si popularnost među potrošačicama.

Kako je to spavati u ilks svilenoj spavaćici, odlučile smo vam pokazati, pa ju jednoj našoj sretnoj čitateljici i darujemo u suradnji s ovim domaćim brendom!

Svilena spavaćica od koje se nećete htjeti odvojiti

Baš poput svih ilks proizvoda, nova ilks spavaćica izrađena je od najfinije i najkvalitetnije mulberry svile s Oeko-tex certifikatom koji garantira da prilikom proizvodnje nisu korištene nikakve štetne kemikalije.

Osim što su zbog najkvalitetnije svile oznake 6A iznimno ugodne za nošenje, ilks spavaćice ističu se i elegantnim izgledom koji im daje spoj klasičnog slip kroja te bež ili crne boje, a zbog kojeg ćemo ih obožavati nositi dok spavamo, ali i dok smo budne.

Ne samo da ćete u njima pronaći novu vikend uniformu za uživanje kod kuće, već će se ilks svilene spavaćice uz pomoć nekoliko modnih dodataka i s prebačenim blejzerom, balonerom ili kožnom jaknom transformirati u malu zavodljivu haljinu.

Journal x ilks giveaway

U suradnji s brendom ilks, pripremile smo giveaway u sklopu kojeg će jedna od vas postati sretna dobitnica svoje ilks svilene spavaćice – u boji i veličini po izboru. Birati je moguće između crne i bež boje te u rasponu veličina od S do XL.

Ovaj giveaway je završen 10. kolovoza 2021.

Foto: ilks

Učitati još
Zatvori