Journal Summer Giveaway: Amaranthine narukvica i nanogica su savršeni začin za ljetni look

Journal Summer Giveaway: Amaranthine narukvica i nanogica su savršeni začin za ljetni look

Ljetne kombinacije nisu potpune bez efektnih modnih dodataka, a upravo smo takve modne dodatke pripremili za vas u novom Journal ljetnom darivanju. Kako bismo začinili vaš ljetni ormar i look, u suradnji s hrvatskim brendom nakita Amaranthine, darujemo vam jedan jako cool set.

‘It’ detalji za svaki ljetni look

Hrvatski brand nakita Amaranthine poznat je po upotrebi vrhunskog poludragog kamenja i najfinijeg srebra, koji, u kombinaciji sa satenskim i voštanim trakama, plemenite materijale čine drugačijim, modernim i nosivim u svim prigodama. U svojoj kolekciji za ljeto 2021. Amaranthine vraća naglasak na bisere, koralje, lapis i tirkiz – poludrago kamenje koje personificira ljeto na obali Mediterana.

Uz narukvice, u kolekciji za ovo ljeto Amaranthine donosi i više modela nanogica koje možete upariti s narukvicama od istog materijala.

Journal x Amarathine giveaway

U suradnji s brendom Amaranthine, darujemo vas njihovim novim setom narukvice i nanogice od bisera s detaljima od koralja (na fotografijama).

Sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj super poklon i prvi nosili ove efektne modne detalje je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @amaranthine_collection Instagram profil
  3. Komentirati koja vaša prijateljica bi također voljela sudjelovati u darivanju

*Darivanje postaje aktivno na Journal.hr Instagram profilu večeras u 20 sati!

Igramo se na Journal.hr Instagramu do subote 31. srpnja u 20 sati, a nakon toga ćemo izabrati dobitnika i objaviti novo darivanje. Sretno!

Foto: Jan Iveta

Učitati još
Zatvori