Journal Summer Giveaway: Osvojite savršenu jesensku torbu s Aldo potpisom

Journal Summer Giveaway: Osvojite savršenu
jesensku torbu s Aldo potpisom

Journal Summer Giveaway: Aldo prošivena torba za jesen 2021.

Modni brend ALDO danas je jedno od najpopularnijih imena na modnoj sceni kada je riječ o modnim dodacima. Svaka ALDO kolekcija usmjerena je na kreiranje savršenih modela cipela, torbi i drugih modnih dodataka koji ne samo prate, već stvaraju nove trendove i pružaju nam sve što možemo poželjeti. Ususret novoj sezoni, modni brend Aldo predstavio je svoju prvu jesensku kolekciju u kojoj smo već pronašle odlične modele cipela, čizama, torbi i drugih modnih dodataka.

Kad jedan od najboljih novih modela iz prve Aldo kolekcije za jesen 2021. istaknula se savršena jesenska torba!

Journal Summer Giveaway: Aldo prošivena torba za jesen 2021.

Aldo prošivena torba
– savršeni modni dodatak za svaku jesensku garderobu

Elegantna, svestrana i praktična torba je nezaobilazni dio našeg ormara baš svake sezone. Za novu jesensku sezonu ispred nas, modni brend Aldo je već predstavio savršeni novi model. Nova it torba donosi spoj meke kože i prošivenog efekta koji joj daje klasičan i sofisticirani izgled, dok joj moderan pomak daje zlatni lanac. Osim što je i elegantna i efektna, Aldo torba istovremeno je i dovoljno prostrana da nam u nju stane baš sve što trebamo – još jedan razlog zbog kojeg je baš ova torba jedina koju zapravo trebamo u svojem ormaru.

Nova Aldo prošivena torba dostupna je u dvije omiljene jesenske boje – u raskošnoj smeđoj i u uvijek privlačnoj i popularnoj bež boji.

Journal Summer Giveaway: Aldo prošivena torba za jesen 2021.

Journal x Aldo giveaway

Modni brend Aldo odlučio je razveseliti čak dvije Journal čitateljice koje će novom izdanju Journal Summer Giveawaya osvojiti ovu savršenu torbu.

Update: Sretne dobitnice Aldo torbi su @romicazz i @tbgacic.

Ovaj giveaway je završen 17. kolovoza 2021.

Foto: Aldo

Učitati još
Zatvori